Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Economic
Editorial
Învăţământ
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Publicitate
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
12707
De la 07 Ianuarie 2003
122872774

Horoscop

  • 9 January 2014, 23:00
Berbec
Dimineata este posibil sa fiti apatic si sa nu va puteti concentra. Va sfatuim sa nu va asumati nici un risc in afaceri. Daca aveti ocazia sa mergeti intr-o vizita, nu stati pe ganduri!

Taur
Starea de confuzie va poate afecta relatiile pe plan social si situatia financiara. Va sfatuim sa nu va implicati in afaceri, chiar daca vi se pare ca puteti da lovitura. Dupa-amiaza va revine cheful de viata si reusiti sa comunicati cu cei din jur. Pe plan sentimental, traversati o perioada favorabila.

Gemeni Un barbat mai in varsta va propune sa va asociati intr-o afacere. Va sfatuim sa nu hotarati nimic fara sa va consultati cu partenerul de viata. Nu stati prea bine cu banii, insa relatiile cu persoana iubita sunt bune. Aveti toate sansele sa petreceti o seara romantica.

Rac
Se pare ca nu sunteti in cea mai buna forma fizica si intelectuala. Sunteti indispus si confuz. Va recomandam sa evitati intalnirile de afaceri si cu prietenii. Riscati fie sa pierdeti bani, fie sa va certati cu un prieten bun. Acordati mai multa atentie copiilor sau fratilor mai mici!

Leu
Sunteti cu capul in nori. Va recomandam sa amanati intalnirile de afaceri. Chiar daca nu aveti chef de vorba, va sfatuim sa nu refuzati comunicarea cu cei din jur. Acordati mai multa atentie persoanei iubite!

Fecioară
Va treziti cu moralul la pamant si aveti dificultati de concentrare. Este recomandabil sa nu incepeti activitati pe care nu sunteti sigur ca le puteti finaliza. Seara primiti oaspeti dragi.

Balanta
In prima parte a zilei sunteti putin aerian si comunicati mai greu. Intuitia nu va ajuta prea mult, asa ca va sfatuim sa acceptati ajutorul prietenilor si al familiei. Limitati-va activitati de rutina!

Scorpion
Va merge foarte bine pe plan sentimental. Este posibil chiar sa faceti o declaratie de dragoste Nu va implicati in afaceri! Sansele de reusita sunt reduse. Va recomandam sa fiti cat se poate de corect si sa respectati legea cu strictete.

Sagetator
Dimineata sunteti indispus si nimeni nu va poate intra in voie. Familia nu este de acord sa renuntati la o excursie. Va sfatuim sa ii ascultati si pe ceilalti si cautati o solutie de compromis. Incercati sa va mai si relaxati!

Capricorn
Daca nu va odihniti mai mult, s-ar putea sa aveti probleme cu sanatatea. O discutie in contradictoriu cu o persoana mai in varsta va pune pe ganduri. Va sfatuim sa fiti calm si prudent, ca sa evitati un scandal.

Varsator
Aveti tendinta sa va supraestimati puterile. Nu fiti incapatanat si nu fortati lucrurile! Daca nu va temperati orgoliul, riscati sa va certati cu prietenii si cu familia. Acordati mai mult timp odihnei!

Pesti
Dimineata primiti o suma mare si va faceti planuri indraznete. Va sfatuim sa nu va pripiti. Ar fi bine sa va sfatuiti cu partenerul de viata. Astazi va completati foarte bine. Abtineti-va de la excese!


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Un motiv de divorţ
De ce ar cumpăra Ungaria pământ în România?
Stratfor: Rusia se întăreşte, UE slăbeşte, ţările din Europa Centrală şi de Est îşi schimbă strategia
Au mai rămas 1.182.617 bugetari
Sute de români ii scriu lui John Kerry
cerându-i să sprijine lupta anticorupţie şi statul de drept în România
Antonescu: PNL si PSD merg pe liste separate la alegerile europarlamentare
Guvernul Ponta i-a lăsat pe profesori fără lefuri
birocraţia nou introdusă de Ministerul Finanţelor face ravagii
Liderul protestatarilor de la Pungeşti, acuzat că a folosit un paşaport fals şi că a făcut închisoare în Belgia
Învăţătoarea Dana Blându îi trata pe părinţi cu dispreţ
Nu ştiu dacă sunteţi săraci sau sunteţi nesimţiţi! Asta este şcoala de fiţe, da?
Povestea unui deputat acuzat că şi-a dat soţia afară din casă
primul caz de politician care se prevalează de un articol din Codul Civil care pune în discuţie limitele libertăţii de expresie
Subsecretarul de stat american Victoria Nuland a venit la Bucureşti dar nu se va întâlni cu Ponta
Ca să-i facă pe plac lui Ponta, Gyorgy Frunda îi jigneşte pe americani
Uncle Sam ne priveşte cu superioritate. Nu suntem colonie.
Antonescu îl contrazice iarăşi pe Ponta
Năstase n-a fost condamnat politic
Ministrul economiei susţine că o noua lege a minelor va fi aprobată în luna februarie
Botoşani: Cum îi va popi împăratul Ţurcanu pe social-democraţi
Ioan Rotundu
Fenomenul Blându
Ioan Rotundu
Uvertura Mall - Filmele pentru 10 - 16 ianuarie 2014
Promo "Presa-n gura lu' Rotundu" - Tele'M Botoşani
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog