Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Fapt divers
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
8818
De la 07 Ianuarie 2003
95198985

Horoscop

  • 13 July 2006, 23:00
Berbec – Sunteți în vervă și reușiți să-i atrageți pe cei din jur în mrejele dvs. Nu vă place să vă lăsați condus, așa că vă cramponați de tot felul de prejudecăți.

Taur – Sunteți nemulțumit de felul în care arătați. Vă gândiți să mergeți la o sală de sport, însă de fiecare dată amânați. Primiți un cadou din partea unui prieten.

Gemeni –Sunteți neliniștit și doriți să schimbați ceva în viața dvs. Vreți ca totul să iasă perfect, dar uneori uitați esențialul. Mai lăsați puțin și de la dvs.

Rac – Sunteți obosit și nu aveți chef de nimic. Nici la serviciu nu prea aveți randament. Fiți mai calm și nu-i mai acuzați pe ceilalți pentru greșelile dvs.

Leu – Vă agitați mult și fără succes. Fiți mai răbdător și toate lucrurile se vor rezolva. Sunteți suspicios și vă gândiți că cineva vrea să vă facă rău.

Fecioar㠖 Încetați cu criticile pe care le aduceți oricui vă iese în cale! Încercați să vedeți și partea bună a lucrurilor și apreciați clipa care trece.

Balanț㠖 Dați dovadă de respect față de cei din jurul dvs. și nu lăsați ca micile probleme de fiecare zi să vă diminueze forțele fizice și psihice.

Scorpion – Nu vă luați la harță cu o persoană superioară ca poziție socială, căci nu veți ieși învingători și în plus s-ar putea să aveți multe de pierdut din această cauză.

Săgetător – Nu aveți puterea de a discerne și apelați la sfatul unui membru al familiei. Primiți o veste care înseamnă foarte mult pentru dvs.

Capricorn – Sunteți surprins să aflați că cei sin jur sunt încântați să vă vadă. Un prieten face lumină într-o dilemă în care sunteți de ceva timp.

Vărsător – Faceți față oricărei situații. Dincolo de aparențe, proiectele dvs. financiare trebuie să țină pasul cu realitatea. Nu sunteți prea mulțumit de unele lucruri.

Pești – Fără nici o îndoială, astrele vă răsfață. Pentru marile dvs. proiecte veți colabora cu persoane ce-și permit să facă investiții rapide. Faima vă aduce bani și grija de a-i păstra.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Comentariu la comentarii (CXII)
(Ioan Rotundu)
Operațiunea „Rabla” aflată în dificultate
Peisaj canicular cu grenade și motocicliști amețiți
Declarație șocantă a reprezentantei Administrației Fondului Cultural Național
Simpozion „Sănătatea globală în concepția OMS”
Instruire pe tema redactării proiectelor
Spitalul Județean Mavromati face parte din categoria asuprită
PNGCD Botoșani are un nou președinte
Regal popular pe Pietonalul Unirii
Vise deșarte pentru locuințe sociale la punctele termice
Finalizarea caselor pentru sinistrați a fost amânată până în august
Cumpărături prin card, doar cu buletinul
Până în septembrie, deficiențele pe siguranță alimentară se rezolvă
Laszlo Borbely anunță modificarea Legii locuințelor
Românii au ca principală sursă de informare televizorul
Românii cred că intrarea în UE le va aduce prosperitate în cinci ani
Parlamentarii PNL și PRM sunt mai activi decât cei din PSD
CNSAS decide săptămâna viitoare în cazul Răzvan Theodorescu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă