Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Economic
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Gastronomie
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8026 lei
1 USD = 4.4462 lei


Număr accesări
Astăzi:
89845
De la 07 Ianuarie 2003
74010250

Horoscop

  • 15 September 2006, 23:00
Berbec – E posibilă o realizare profesională iar în societate sunteţi abil şi ştiţi să vedeţi dincolo de aparenţe. Un prieten vă face o surpriză nu tocmai plăcută.

Taur – Dimineaţa sunteţi foarte ocupat. Membrii familiei vă solicită ajutorul, dar îi refuzaţi, că nu aveţi timp. Atmosfera e cam încordată acasă. Fiţi ceva mai calm!

Gemeni – Aveţi tendinţa să credeţi că puteţi rezolva totul foarte uşor. Fiţi mai realist, ca să nu aveţi surprize. Riscaţi să jigniţi o persoană mai în vârstă.

Rac – Este posibil să înţelegeţi greşit acţiunile unui partener de afaceri şi să vă certaţi. După amiază primiţi vizita unui prieten care vă ajută să depăşiţi situaţia.

Leu – Astăzi este ziua scadenţelor pe plan financiar. Cu eforturi, veţi rezolva probleme importante. În viaţa personală, lucrurile se pare că vor fi puţin mai încrâncenate.

Fecioară – Uitaţi de problemele pe care le-aţi avut până acum. Nimeni nu vă pune beţe în roate, e doar imaginaţia dvs. Reuşiţi să treceţi peste problemele ivite.

Balanţă – Doriţi să împliniţi o serie de urgenţe de care familia să nu ştie. Vreţi să-i menajaţi pe cei dragi, să vă asumaţi noi responsabilităţi. Intenţiile sunt de bun augur.

Scorpion – Bucurii, dar şi veşti despre rivalii dvs. Vă menţineţi un tonus bun şi păstraţi aparenţele. Oboseala cedează în faţa voinţei. Veţi fi o enigmă pentru rivalii dvs.

Săgetător – Prietenul vă dă o veste care vă bucură, dar vă şi bulversează. Încercaţi să vă faceţi ordine în sentimente. După aceea vă puteţi ocupa şi de altceva.

Capricorn – Raţionamentele dvs. sunt extrem de lucide atâta vreme cât nu intervin acele persoane pe care le antipatizaţi. Deveniţi iritat, faceţi greşeli după greşeli.

Vărsător – Este posibil să faceţi câteva greşeli, mici confuzii, din pricina unei stări de ameţeală sau oboseală. Îi ajutaţi pe cei din anturaj să-şi finalizeze proiectele.

Peşti – Din punct de vedere profesional azi nu vi se întâmplă nimic nou. Vă plictisiţi şi vi se pare că ziua nu se mai termină.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Comentariu la comentarii (CLXIV)
(Ioan Rotundu)
UE văzută de americani
Friptură de pui la cuptor
Au sunat la jandarmi să reclame că sunt atacaţi de fantome
Incendiu de la un scurtcircuit
O afacere profitabilă
Egoismul a învins unitatea luptei sindicale
Ioan Rotundu
Umilinţă mai ceva ca la Canossa, dar cu speranţe minime
Expoziţie de afiş francez
Cum sunt momiţi ţiganii la muncă
Generozitatea americană răsplătită de oficialii botoşăneni
Două iniţiative democrate menite să ajute Dorohoiul
Dreţcanu vrea ca Învăţământul să se înfrupte din banii Fondului Proprietatea
Încet, dar sigur, mall-ul botoşănean va prinde contur
Ţărăniştii negociază intrarea democraţilor în PPE
"Medical Mission" şi-a încheiat vizita între copii
Culesul bureţilor
A venit şi rândul Zilei Internaţionale pentru Protecţia Stratului de Ozon
Profesorii au ales să stea cu spatele la grevă şi faţa la elevi
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă