Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Infracţiuni
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Administraţie
Social
Horoscop
Umor
Gastronomie
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8086 lei
1 USD = 4.3072 lei


Număr accesări
Astăzi:
24066
De la 07 Ianuarie 2003
74908328

Horoscop

  • 2 October 2006, 23:00
Berbec – Din cauza confuziei, e posibil să nu înţelegeţi corect problemele prietenilor. Vă sfătuim să amânaţi deciziilor importante, mai ales la serviciu.

Taur – Ziua vă găseşte într-o stare stabilă din punct de vedere afectiv, în cazul în care sunteţi căsătorit. Relaţiile cu partenerul sunt marcate de fidelitate şi încredere.

Gemeni – Simţiţi nevoia să vă sfătuiţi cu cineva apropiat într-o atmosferă sentimentală. Veţi primi o mulţime de sfaturi, nu va trebui să le selectaţi.

Rac – Încercaţi să fiţi mai atent la problemele de sănătate ce se pot ivi în această zi. Supravegheaţi-vă alimentaţia şi propuneţi-vă o cură de vitamine sau veţi apela la medicină.

Leu – Vă sfătuim ca, în cazul unor discuţii în familie, să nu vă contraziceţi părinţii. Nu fiţi violent în comportare sau în limbaj, deoarece veţi regreta mai târziu.

Fecioară – De voie sau de nevoie veţi face o serie de drumuri scurte şi vă veţi schimba programul din mers, după cerinţele de moment. Nu iscaţi certuri!

Balanţă – Partenerul dvs. va observa că problemele de serviciu vă absorb în această zi şi vă va reproşa acest lucru. Convingeţi-l că situaţia se va schimba în curând.

Scorpion – Aveţi mare grijă de familia dvs, dorindu-vă un cămin liniştit şi primitor. Astfel, va trebui să vă protejaţi copiii şi să aveţi grijă de sănătatea părinţilor.

Săgetător – Vă grăbiţi să vă rezolvaţi o problemă personală, care vă poate produce nişte pierderi neaşteptate. Nu prea e bine să vă angrenaţi într-o chestiune periculoasă.

Capricorn – Vi se acordă circumstanţe atenuante de către nişe autorităţi importante. Sunteţi în vizorul unui personaj periculos care doreşte să profite de dvs.

Vărsător – Rezonaţi la unison cu toţi membrii familiei, în rezolvarea unor acţiuni casnice curente. Vă atingeţi un scop personal, dar s-ar putea să deranjaţi unele personalităţi.

Peşti – Sunteţi presat de şeful dvs. să luaţi o decizie care nu prea vă este pe plac. Sunteţi în vizorul unor parteneri care doresc să vă observe toate mişcările.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Mesaj interpretabil
Comentariu la comentarii (CLXXVI)
(Ioan Rotundu)
Ardei copţi cu sos alb
Viaţa culturală îşi mută centru de gretate la Botoşani
CJP se arată interesată de sănătatea pensionarilor
Certaţilor cu legea li se ridică paşapoartele
Programul SAMTID prelungit cu un an
O delegaţie botoşăneană pleacă în Suedia
Zarug se felicită singură pentru intervenţiile sale
Caravana mobilă a informării colindă localităţile judeţului
Bursa locurilor de muncă în mediul rural
Deţinuţii minori vor ecologiza zona Cornişa
Abaterile deţinuţilor sunt sancţionate
Excursie pentru un grup de elevi dezavantajaţi din Româneşti
O reclamaţie poate aduce o amendă de un miliard
Implementarea Reţelei
Longevitatea în cuplu sărbătorită şi la Văculeşti
Generalul Sorescu îi taxează pe datornicii la stat drept lichele
O investiţie anchilozată de neputinţa autorităţilor
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă