Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Cultură
Infracţiuni
Economic
Editorial
Sănătate
Administraţie
Social
Sindicate
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi:
7713
De la 07 Ianuarie 2003
78601751

Horoscop

  • 8 October 2006, 23:00
Berbec – Faceţi-vă ascultaţi de ceilalţi. Oamenii care nu vă împărtăşesc pasiunile, nu vi le pot înţelege cu una, cu două. Cooptaţi-le aşadar atenţia!

Taur – Fiţi fermi, dar dedicaţi totodată. Deşi aveţi un plan, vă gândiţi în primul rând la efectele lui asupra celorlalţi. Dar asta se poate schimba odată ce veţi elimina unele decizii.

Gemeni – Starea de efervescenţă care vă caracterizează vă îndeamnă la acţiune vă poate aduce o oboseală accentuată spre seară. Vă faceţi o idee eronată despre un prieten.

Rac – Fascinaţia pe care o resimţiţi faţă de o persoană de sex opus din anturaj vă nelinişteşte şi vă creează o stare de melancolie. O achiziţie vă aduce o doză de optimism.

Leu – E posibil să suferiţi o pierdere financiară, de aceea ar fi bine să manifestaţi prudenţă în toate operaţiunile financiare. Vă place să discutaţi lucruri interesante.

Fecioară – Sub imaginea distantă şi severă pe care o afişaţi se ascunde o persoană binevoitoare şi cu un temperament senzual. Încercaţi să vă puneţi în valoare talentele.

Balanţă – O conversaţie între patru ochi vă va da soluţia pentru realizarea unei probleme care vă preocupă de mai multă vreme. Nu staţi prea mult pe gânduri!

Scorpion – Staţi bine la capitolul noroc astăzi. Nişte câştiguri neaşteptate vă binedispun. Nu este totuşi cazul să riscaţi nebuneşte.

Săgetător – Gândiţi bine şi cu folos astăzi. Ar fi bine ca folosul să fie al dvs. pentru că în mai multe cazuri aţi stricat orzul pe gâşte şi aţi ajutat pe cine nu a meritat.

Capricorn – V-aţi programat o întâlnire pentru care nu vă simţiţi foarte pregătit. Încercaţi să depăşiţi încordarea. Ar fi bine să rămâneţi ancorat în real şi să nu mai visaţi.

Vărsător – Păreţi un pic dezorientat astăzi. Din acest motiv multă lume se oferă să vă ajute. De fapt nu aveţi prea mare nevoie de ajutorul celor din jur pentru că ştiţi ce aveţi de făcut.

Peşti – Aveţi nevoie de un pic de linişte pentru a vă pune ordine în gânduri. În ultimele zile aţi aflat o mulţime de lucruri, dar nu reuşiţi să le puneţi cap la cap.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Comentariu la comentarii (CLXXX)
(Ioan Rotundu)
A ratat şansa de a fi poliţist
Ruladă de ficat
Liderul LSI pofteşte la profitul angajatorilor în favoarea angajaţilor
AJOFM a verificat peste 350 de agenţi economici
Spitalul judeţean a depăşit planul de internări stabilit de CJAS
Directorul Mimor are probleme de management spitalicesc
Alcoolul la volan l-a băgat în şanţ
Agent de poliţie în stare de ebrietate la volan
Trei incineratoare spitaliceşti urmează să fie închise
Rampele pentru personale cu handicap intră în atenţia inspectorilor IJC
Discriminări în rândul salariaţilor DGASPC
Cursuri de pregătire pentru angajaţii primăriilor
Primarii plecaţi în Germania s-au întors mai docţi
Democratul Achiţei îi consideră pe politicieni nişte profani
Marea provocare a comunităţilor locale numită descentralizarea
Furtună dă ultimatum democraţilor
Soarta actului artistic pusă pe tapet la Ipoteşti
Anchete mai dure decât la fosta Securitate
Ioan Rotundu
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă