Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Editorial
Învăţământ
Administraţie
Social
Sindicate
Horoscop
Umor
Mondene
Gastronomie
Aniversări
Decese
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
8141
De la 07 Ianuarie 2003
92653895

Horoscop

  • 11 October 2006, 23:00
Berbec – S-ar putea să fiţi dezamăgit de atitudinea unui prieten faţă de dvs. Nu vă faceţi griji, va veni clipa în care veţi reuşi să-l faceţi să regrete atitudinea afişată.

Taur – De la o vreme aţi permis cuiva să se amestece în viaţa dvs. particulară. Este momentul să luaţi iniţiativă, altfel riscaţi să pierdeţi tot mai mult teren.

Gemeni – Aveţi foarte multe de făcut şi sunteţi solicitat la maxim. Se pare că va trebui să faceţi faţă singur acestor dificultăţi.

Rac – Astăzi sunteţi distrat, iar mintea nu prea vă este la ceea ce trebuie să faceţi. Încercaţi să vă adunaţi, fiindcă altfel vă veţi trezi că sunteţi în criză de timp.

Leu – Reuşiţi să limpeziţi multe probleme astăzi, iar seara beneficiaţi de un ajutor preţios din partea cuiva din familie. O reuşită profesională atrage invidia colegilor.

Fecioară – Nu pierdeţi vremea şi încercaţi să valorificaţi toate ocaziile ivite. În dragoste s-ar putea să vi se reproşeze că sunteţi prea posesiv.

Balanţă – Bazaţi-vă mai mult pe diplomaţie şi discreţie şi gândiţi-vă că nu întotdeauna este indicat să spuneţi lucrurilor pe faţă. Sunteţi solicitat de familie.

Scorpion – Profitaţi de dispoziţia dvs. pentru a ieşi cu prietenii. Dispuneţi de suficiente resurse ca să vă autodepăşiţi. O persoană de sex opus va încerca să vă ispitească.

Săgetător – Aveţi o creativitate ieşită din comun. Vă recomandăm să profitaţi de acest lucru la serviciu. Relaţiile sentimentale pot fi bune dacă nu faceţi reproşuri partenerului.

Capricorn – La locul dvs. de muncă vă exercitaţi autoritatea asupra celorlalţi. Astăzi, mai mult ca niciodată, dispuneţi de putere de decizie, dorinţă de acţiune.

Vărsător – Întâmplări mărunte vor pune la încercare răbdarea dvs. Şi pentru cei care urmăriţi un ţel profesional astăzi este o zi test. Superiorii vă încredinţează obligaţii.

Peşti – Dimineaţă, apreciaţi sacrificiul pe care îl face persoana iubită pentru ca dvs. să nu mai aveţi probleme în familie, iar seara o acuzaţi de ipocrizie. Reacţii nestăpânite!


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Comentariu la comentarii (CLXXXIII)
(Ioan Rotundu)
Cocoşul şi secretul preoţesc
Vinete cu caşcaval
Nepriceperea contabililor din primării creează necazuri cadrelor didactice
În interiorul şcolilor din judeţ stăpânul rămâne leopardul
Încă trei formatori locali
Cadre didactice titulare fără normă întreagă
Noua metodologie a ministerului Educaţiei supusă dezbaterii
Prefectul vrea să pună capăt orgoliilor din construcţii
Invitaţii vicelui Eram la… onomastică
Rectificarea de buget scoate Termica din colaps
Înapoi spre termoficare
Subvenţie majoră al preţului gigacaloriei
Directorul ANPDP este azi la Botoşani
COMUNICAT DE PRESA
Ţâbuleac crede că administrarea pensiilor în sistem privat este o prostie
Care constructori?
Ioan Rotundu
Aniversări
Dincolo de graniţă cu Vania Atudorei
Rodul este bogat
Producţia industrială în cădere
Cu falsul la frontieră
Decese
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă