Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Proverbe şi...
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
3970
De la 07 Ianuarie 2003
122575909

Horoscop

  • 10 December 2006, 23:00
Berbec – Veţi comunica excelent cu fiinţa iubită şi veţi reuşi să vă puneţi de acord asupra unor chestiuni de interes comun. Timpul liber îl petreceţi în compania partenerului.

Taur – Relaţiile cu anturajul nu par a fi din cele mai bune, iar intuiţia dvs. vă spune că totuşi duceţi lipsă de prieteni adevăraţi. Controlaţi-vă impulsivitatea şi capriciozitatea!

Gemeni – Pentru a putea realiza ceea ce v-aţi propus, va fi nevoie de eforturi mari. Cineva va încerca să vă tot pună beţe în roate, dar veţi reuşi să găsiţi soluţia ce mai potrivită.

Rac – Nu vă pierdeţi timpul cu probleme lipsite de importanţă, clarificaţi-vă situaţia financiară, relaţiile cu şefii sau prietenii şi veţi fi stăpânii propriului destin.

Leu – Pentru dvs. este o zi test. Oricare ar fi mediul în care vă desfăşuraţi activitatea este foarte important să lăsaţi o impresie bună. Prin flexibilitate totul este posibil!

Fecioară – Discuţiile pe tema banilor se vor purta fără menajamente în familia dvs. Criticile primite ar trebui să vă pună pe gânduri. Armonia în familie este importantă.

Balanţă – Astăzi este o zi complicată din multe puncte de vedere. Pentru că este greu să-i răsfăţaţi pe cei dragi şi să rezolvaţi şi problemele profesionale în regim de urgenţă.

Scorpion – Succesul şi priza la public fac din dvs. o persoană căutată de foarte mulţi prieteni, mai vechi sau mai noi. Dispuneţi de o imaginaţie bună.

Săgetător – Vă revine rolul de moderatori în familie. Între rudele apropiate şi sfătuitorii dvs. sunt posibile discuţii în contradictoriu. Jarul nemulţumirilor se stinge repede.

Capricorn – Vă puteţi lăuda, în sfârşit, că faceţi un lucru bun, pe termen lung. Astăzi, alături de persoane utile, practice, aduceţi la zi restanţele pe plan financiar.

Vărsător – Daţi dovadă de generozitate şi idealism. Feriţi-vă de legături sentimentale clandestine pentru că sunteţi foarte uşor de rănit. Nu încercaţi să căutaţi ceva mai bun.

Peşti – Nici un nor nu se întrezăreşte pe cerul dvs. natal. Vigoarea este la cota maximă, sănătatea nu vă creează probleme. Reuşitele zilei se datorează cooperării.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Adriana Trandafir se întoarce
Teatrul trage cu ochiul la studente
Noul Cod Rutier, menit să civilizeze şoferii din trafic
Restricţii pentru elevii şcolilor de şoferi
Ciuştea susţine că din Euroregiune va curge lapte şi miere
Consilierul Costic vrea mansardarea blocurilor din Botoşani
PNG îi ameninţă pe Ecologişti
O nouă dovadă de făţărnicie a parlamentarilor botoşăneni
Democraţii spun DA colaborării cu PLD
IŞJ vrea un recensământ al părinţilor plecaţi la muncă în străinătate
Modernizarea spitalului din Flămânzi este aproape de final
Încă un pas pentru obţinerea sporului de informatician
Acţiune de informare pe tema Reformei Educaţiei Timpurii
Locuri de muncă puse la dispoziţia şomerilor
Servicii medicale prestate cu fonduri reduse
Românul şi FIXISMUL
Citate şi cugetări din Coreea
America lui badea Gheorghe
Tocăniţă cu ceapă şi carne de porc
Economatele PSD-ului au trântit pensionarilor uşa în nas
(Ioan Rotundu)
Comentariu la comentarii (CCXXV)
(Ioan Rotundu)
Cioclul politic Băsescu are a se bucura
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog