Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Infracţiuni
Economic
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Gastronomie
Reportaje
Comentarii
Proverbe şi...
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
11460
De la 07 Ianuarie 2003
106259832

Horoscop

  • 21 May 2007, 23:00
Berbec – Persoana iubită aşteaptă să-i faceţi declaraţii de amor, iar dvs. sunteţi ocupat până peste cap. nu vă neliniştiţi! Seara, veţi avea timp să vă împăcaţi şi să-i faceţi declaraţii.

Taur – Vi se propune o sponsorizare la care nici nu v-aţi gândit şi pentru care nu aţi făcut nici un fel de intervenţii. O persoană ambiţioasă vă pune la încercare răbdarea.

Gemeni – Visaţi la călătorii senzaţionale şi la locuri pline de mister. Trebuie să luptaţi cu dvs. pentru a vă păstra imparţialitatea şi a reveni cu picioarele pe pământ.

Rac – Ţineţi cont de faptul că ritmul dvs. este unul lent şi nu încercaţi să faceţi lucrurile în grabă. Stare de agitaţie este mare şi puteţi greşi cu uşurinţă. Nu daţi curs pornirilor impulsive.

Leu – Deşi nu vă iese totul aşa cum v-aţi dori, în plan sentimental aţi putea avea unele bucurii. Comunicarea cu partenerul de suflet vă face mai optimişti şi încrezători în propriile capacităţi.

Fecioară – Participaţi la evenimente importante, fără a fi invitat, dar vă faceţi prezenţa apreciată. Vi se oferă un fel de promovare sau trebuie să vă asumaţi unele responsabilităţi uitate.

Balanţă – Ştiţi că aveţi adversari de temut, dar azi aflaţi că unii fac parte din familie. Nu vă impacientaţi, deoarece dreptatea este de partea dvs. şi primiţi sprijin financiar de la străini.

Scorpion – Cu motiv sau fără motiv, deveniţi optimist şi nimic nu vă poate scoate din această stare de graţie. Rudele încearcă să vă atragă de partea lor într-un conflict pasager.

Săgetător – Prietenii îşi revendică unele drepturi, pe care susţin că le-aţi încălcat cu bună ştiinţă. Vă pierdeţi timpul pentru a-i convinge că nu au dreptate. Soluţii de moment.

Capricorn – Dispuneţi de un potenţial deosebit în ceea ce priveşte implicarea şi demararea unor activităţi noi, foarte profitabile pentru toată lumea. Greutăţi mici şi obstacole mari.

Vărsător – Dimineaţa sunteţi extrem de critic – nu iertaţi pe nimeni. După –amiază, deja vă pare rău, aveţi remuşcări şi acţionaţi în detrimentul propriilor interese de bună voie.

Peşti – Este de preferat să lăsaţi preocupările de până acum şi să încercaţi să le daţi mai multă atenţie celor care vă simpatizează şi încearcă să vă ajute. Organizare exemplară.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Orădenii joacă pe scena Teatrului „Mihai Emienscu”
Volinaş Costin joacă în „Salonul nr.6”
„Călătoria” o nouă ofertă inedită a Teatrului „Mihai Eminescu”
Programul Samtid ne-a făcut fruntaşi, iar mai nou codaşi
O nouă gafă
Ioan Rotundu
Reabilitarea şcolilor poate fi finalizată până în toamnă
Mimor acuzat că a fituit banii alocaţi spitalului judeţean
Conţac îşi dă singur dreptate în problemele Termicii
Conţac îi face iar zile negre prefectului
S-a mărit numărul bolnavilor de diabet
Cum puteţi trimite declaraţiile către CJAS prin mail
Directorii de şcoli sunt chemaţi din nou la instruire
„Diversitatea biologică şi schimbările climatice”
Construcţiile suferă de forţă de muncă
Paznic în probe, care a băut până a intrat în comă
Comentariu la comentarii (CI)
(Ioan Rotundu)
Magazin prădat hoţi
Hoţi care-şi riscă libertatea pentru valori insignifiante
"Maşina de spălat" a nevestei
Cugetări şi citate din Dostoevski
Istoria unei plăcinte
Vedeţi şi dvs. dacă aveţi nevoie de ceva!
Anunţ important
Ungureni - comuna unde apa ţâşneşte gratuit
(Ioan Rotundu)
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă