Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Fapt divers
Editorial
Sănătate
Administraţie
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Decese
Comentarii
Religie
Proverbe şi...
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
11865
De la 07 Ianuarie 2003
122897514

Horoscop

  • 5 June 2007, 23:00
Berbec – Din cauză că v-aţi asumat prea multe obligaţii s-ar putea să nu rezolvaţi nici măcar propriile dvs. probleme. Aşteptaţi o veste importantă de departe.

Taur – Cheltuielile mari se pot dovedi inutile, iar graba şi neatenţia dăunează sănătăţii sau vă împiedică să vă opriţi în momentul oportun. Reuşiţi unde alţii dau greş.

Gemeni – Sunteţi obligaţi să daţi un răspuns cât mai rapid la propunerea ce vi se face de dimineaţă. Aveţi contra argumente puternice, dar parcă nimeni nu vrea să vă asculte.

Rac – Prietenii nu sunt receptivi la glumele dvs. şi faptul că debordaţi de umor nu este pe gustul tuturor. Viaţa amoroasă prinde contur, iar dvs. veţi încerca să contribuiţi la asta.

Leu – Este posibil ca un prieten să vă propună să plecaţi într-o excursie, dar faptul că nu aveţi bani vă face să fiţi irascibil şi să căutaţi cearta cu lumânarea.

Fecioară – Este posibil să primiţi o veste mai puţin bună în cursul dimineţii. Nu insistaţi pentru clarificarea lucrurilor deoarece curiozitatea nu vă va fi răsplătită.

Balanţă – Vi se fac nişte promisiuni atât de aberante, încât nimeni nu le-ar crede. Dvs. pierdeţi însă aproape toată ziua ca să puneţi la punct proiecte ce nu vor fi puse în practică niciodată.

Scorpion – Cu toate că sunteţi apreciat ca o persoană originală, nu acceptaţi inovaţiile celor cu care intraţi în contact dimineaţă şi refuzaţi să participaţi la tratative neanunţate.

Săgetător – Dvs. veţi fi „aleşii” zilei. Şi în profesie şi în familie se contează pe competenţa dvs., pe soluţiile la obiect. Rudele apropiate vă solicită ajutorul în probleme delicate.

Capricorn – Este o zi mai deosebită pentru dvs. Chiar dacă vă gândiţi cu tristeţe dis de dimineaţă la un dor neîmplinit, veţi descoperi să vă aşteaptă bucurii mai mari.

Vărsător – În preajma dvs. toţi au probleme şi vă solicită ajutorul! Intimii sunt mai suspicioşi şi trebuie să găsiţi argumente că totul se poate schimba în bine.

Peşti – Alcătuiţi diverse planuri convinşi că totul este posibil. Dar în următoarea clipă neliniştea se furişează în sufletul dvs. Trebuie să vă alegeţi preocupări utile.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Proiect pilot pentru siturile poluate
Minori dispăruţi, căutaţi de poliţişti
Persoane dispărute
Botoşănenii se abţin să mai aibă mulţi copii
Dan Pavel, avangardă a lui Becali la Botoşani
Tom şi Jerry ai CJ ne oferă încă un spectacol
Conţac vrea de la Flutur ceea ce lui Egner nici prin cap nu i-a trecut să facă
Pe lângă supărări, Conţac are şi mulţumiri sufleteşti
Şeful le ţine partea!
Cinematografele sunt pe cale de dispariţie
Drăguş vrea de la Orban ce n-a îndrăznit să ceară de la Berceanu
De la praznic la spital
Oseminte umane la sediul noiii Primării Rădăuţi Prut
Toată lume a fost premiată cu câte ceva
Garda de Mediu ne aleargă… spre reciclare
Comentariu la comentarii (CXIV)
(Ioan Rotundu)
La moartea unui prieten
(Ioan Rotundu)
Dumnezeu să-l ierte pe Liviu Manole!
Cum îşi poate găsi beţivul casa
Citate din literatura spaniolă
Ocazie unică... poate
Mănăstirea Zosin pusă în pericol de minţi nepricepute
Românul şi răsuflarea
Renunţ la pâine, vreau numai circ
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog