Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Sport
Administraţie
Social
Horoscop
Ultima oră
Ofertă de afaceri
Umor
Proverbe şi...
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7789 lei
1 USD = 4.4241 lei


Număr accesări
Astăzi:
4439
De la 07 Ianuarie 2003
73847411

Horoscop

  • 18 June 2007, 23:00
Berbec – Se accentuează dorinţa dvs. de a obţine câştiguri suplimentare. În acest sens gândurile sunt obositoare. Gândiţi pozitiv; liniştea sufletească este cel mai mare câştig!

Taur – Solicitările altora vă asaltează de la prima oră. Trecând peste defectele minore ale partenerilor de afaceri, veţi ţine pasul cu evenimentele. Fiţi generoşi cu cine merită!

Gemeni – S-ar putea să trebuiască să-i împăcaţi pe părinţi. Motivul discordiei s-ar putea să fiţi chiar dvs. Influenţa prea mare a unei rude în vârstă vă poate provoca o reacţie dură.

Rac – Zi a bunei dispoziţii. Nu e cazul să faceţi glume pe seama partenerului iubit, mai ales în public. Discuţiile sincere dau rezultate bune azi – sunt favorizate.

Leu – Din cauza nesăbuinţei şi a încăpăţânării, riscaţi să vă faceţi duşmani. Chiar dacă pe faţă nimeni nu are curajul să vă înfrunte, pe ascuns veţi fi bârfit şi dezaprobat.

Fecioară – Nu vă neliniştiţi dacă vi se pare că sunteţi „condus”, că nu sunteţi dvs. cel care ia toate deciziile. Calmul şi discreţia în exprimarea sentimentelor vor fi în avantajul dvs.

Balanţă – Dimineaţă sunteţi uşor confuz şi este posibil ca la serviciu să vă mişcaţi mai încet. Evitaţi discuţiile în contradictoriu cu şefii şi străduiţi-vă să recuperaţi întârzierile.

Scorpion – Una dintre cele mai complicate zile. Fiţi deosebit de vigilent! Colegii v-ar putea da o idee bună, însă răspunderea în faţa celor care vă conduc vă aparţine în exclusivitate.

Săgetător – S-ar putea să fiţi dezamăgit de partener. Nu vă grăbiţi cu concluzii şi nu acţionaţi pripit. Mâine vă veţi da seama că el nu are nici o vină.

Capricorn – Relaţiile cu părinţii rămân stabile iar interesul dvs. faţă de casă şi familie se mai temperează. Fiţi rezervat şi calculat în cheltuieli.

Vărsător – Veţi fi total sub influenţa prietenilor. În relaţia cu partenerul iubit, prietenul nu este un bun sfătuitor. Inima vă va spune ce aveţi de făcut în continuare.

Peşti – Copiii vă aduc bucurie şi diversitate în viaţa cotidiană, reuşesc să vă împace cu partenerul. Le puteţi propune rudelor să vă facă o vizită seara acasă.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


S-a găsit denumire nouă pentru Memorialul Ipoteşti
Conţac mai vrea un mandat la şefia CJ
Municipalitatea începe amenajarea căminului Indagro
Ţărăniştii botoşăneni se ridică împotriva homosexalilor
Democraţii au premiat olimpicii
Gavrilă Vasileacu vrea să sprijine turismul la Botoşani
Turul României la Ciclism bate la uşă
CJ luptă să scoată din colaps consiliile locale
Peremiştii visează la Primăria Botoşani
AJOFM pregăteşte bursa locurilor de muncă pentru romi
Prima proba a testelor naţionale
Clubul Copiilor şi Elevilor Dorohoi are o nouă faţă
Omul de afaceri Brânzei încă nu a fost găsit
Ghinionul hoţului
Şoferii vitezomani luaţi la rost de poliţişti
Persoane dispărute
Vorba lungă, moarte sigură
Citate şi cugetări Statele Unite
Drept la replică
De Ramona vă place?
Program TELE’M Botoşani, marţi 19 iunie
Brânzei a fost găsit înecat
Sondaj de opinie necosmetizat
Taxele percepute de medici profesorilor sunt legale
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă