Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Fapt divers
Editorial
Sănătate
Administraţie
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Comentarii
Publicitate
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi:
26594
De la 07 Ianuarie 2003
80615970

Horoscop

  • 16 September 2007, 23:00
Berbec – În funcţie de atitudine, aveţi două posibilităţi: dacă sunteţi ambiţios, vă urmăriţi obiectivele cu hotărâre şi încăpăţânare, iar dacă sunteţi „lasă-mă să te las” veţi avea numai necazuri.

Taur – Nu sunteţi mulţumit de sine şi aveţi tendinţa de a-i critica pe toţi cei care vă ies în cale. Ar fi bine să vorbiţi deschis cu persoanele apropiate.

Gemeni – Este o zi marcată de planificări riguroase. Vreţi să fiţi la datorie, eficienţi şi punctuali. În jurul dvs. se cern o serie de vorbe inutile, comparativ cu aşteptările dvs.

Rac – Sunt posibile fluctuaţii financiare, dar este o zi în care nu aveţi noroc la bani. Faceţi investiţii pentru casă şi familie, iar achiziţiile făcute vă mulţumesc.

Leu – După cum sunt dispuse astrele în constelaţia dvs., s-ar părea că va trebui să luaţi taurul de coarne şi să vă rezolvaţi toate problemele restante.

Fecioară – Este posibil să fiţi luat prin surprindere de işte musafiri din altă localitate. Vă recomandăm să vă păstraţi calmul şi să încercaţi să fiţi o gazdă primitoare.

Balanţă – S-ar putea să fiţi nemulţumit de atmosfera caldă creată la locul de muncă de un coleg. Vă sfătuim să evitaţi speculaţiile şi să nu vă angajaţi în discuţii aprinse.

Scorpion – Nu vă mai bazaţi pe argumente verbale, deoarece sunteţi nerăbdător şi treceţi la demonstraţii practice. Asistaţi la certuri fără a interveni, deşi le-aţi provocat intenţionat.

Săgetător – Aveţi ocazia să recuperaţi timpul pierdut până acum şi să faceţi vizite la rudele dvs. apropiate. Lansaţi invitaţii care sunt refuzate într-o manieră nediplomatică.

Capricorn – Veţi primi nişte sume de bani din surse cunoscute cu care veţi putea face faţă datoriilor presante. În continuare se anunţă o îmbunătăţire a situaţiei financiare şi veţi deschide noi relaţii de colaborare.

Vărsător – Stabiliţi norme care dau peste cap întreaga activitate a colegilor dvs. mai tineri şi vă mai miraţi să nimeni nu vă felicită. Vă decideţi pe neaşteptate să faceţi economii.

Peşti – O bună amică vă împiedică să plecaţi la drum lung, apelând la dvs. ca să o ajutaţi la o activitate cotidiană. Aveţi o reacţie mai mult decât amabilă şi vă conformaţi.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Avocaţii lui Conţac fac harcea-parcea din dosarul DNA
Cătălin Măruţă a învăţat să danseze greceşte
Au explicat votul uninominal, dar într-un mod neconvingător
Dacă se va ţine de cuvânt, Orban va bea must la Darabani
Prefectul este manevrat politic de către proprii consilieri
Visează la un guvern PD, condus de Blaga
Un uninominal neexplicat nici de cei ce-l vor
Ioan Rotundu
Guvernul a pus gând rău contribuabililor
Liberal-democraţii vor egalitatea de şanse
Municipalitatea pregăteşte rectificarea de buget
Directorul Damian de la Recuperare se laudă, dar cu munca altora
Elevii vor fi vaccinaţi
Şi-a fâţâit doar fundul, în rest a stat mută
(Cârcotaşul)
Termica estimează încasări peste 100%
Teatrul Eminescu îşi pregăteşte deschiderea stagiunii
Ţigări confiscate de la trei persoane
Arsă de vie
Accidentat mortal produs de un brăilean
Intimitate preoţească
Oferta educaţională a Universităţii "Petre Andrei"
Una vă învaţă spaniola, altul vă serveşte la masă
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă