Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Sindicate
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Comentarii
Mediu
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
4937
De la 07 Ianuarie 2003
118356469

Horoscop

  • 11 December 2007, 23:00
Berbec – Dimineaţă, sunteţi confuz, motiv pentru care s-ar putea să nu vă faceţi înţeles prea uşor. Dacă doriţi să cumpăraţi ceva de valoare, nu încercaţi să-i faceţi partenerului o surpriză!

Taur – Nu este o zi potrivită pentru întâlniri cu prietenii. Sunteţi mofturos şi nu prea aveţi chef de vorbă. În cuplu aveţi o atitudine copilăroasă, aşteptând de la celălalt afecţiune.

Gemeni – Treceţi printr-o zi cu foarte mult chef de muncă. Cu toate acestea, nu aveţi prea multe treburi de rezolvat şi tindeţi să vă apucaţi de alte activităţi care să vă solicite cât mai mult.

Rac – Ar trebui să fiţi optimişti căci vă bucuraţi de o poziţie privilegiată pe lângă o anumită persoană cu care aţi făcut cunoştinţă de curând şi care se va dovedi un bun prieten.

Leu – Atenţie, fiindcă aveţi tendinţa de a cheltui cu largheţe cu persoane care nu merită şi care, în plus, vă mai creează şi probleme.

Fecioară – Perspectivele sunt plăcute. Planeta care vă guvernează zodia vă dă prilejul să le arătaţi celor din jur că puteţi să faceţi faţă cu brio oricăror probleme care apar.

Balanţă – Sfârşitul zilei nu vă prieşte, iar astrele sunt neutre. Simţiţi o stare de încordare, în ciuda relaxării pe care doriţi să o arătaţi. În curând o să aveţi parte de schimbări importante.

Scorpion – Propunerile cele mai tentante vor sosi de la prieteni şi persoane de acelaşi sex. Banii pe care-i aşteptaţi nu sosesc la timp şi, în hăţişul atâtor decepţii, veţi rămâne cu un gust amar.

Săgetător – Astăzi, rezervaţi mai mult timp odihnei. Acest repaus este bine venit, pentru că cei dragi se cred neglijaţi. Ei aşteaptă un dialog cu dvs. şi fireşte, gesturi de tandreţe.

Capricorn – Din nou, norocul se apropie de dvs. Şansa de a lega noi prietenii cu persoane bătăioase este maximă. Fugiţi de obligaţiile suplimentare şi fiţi cooperant cu cei care vă apreciază.

Vărsător – Totul sau nimic! Aşa gândiţi astăzi, când vă înscrieţi de bună voie în tot felul de competiţii. Izbânda de azi este un final aşteptat; ideile constructive sunt răsplătite.

Peşti – Prietenii sunt alături de dvs.! Este o şansă să fiţi protejaţi în situaţii foarte neplăcute. Stimulentele, fireşte, îşi fac apariţia, ca o dovadă a loialităţii colaboratorilor apropiaţi.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Tinerii botoşăneni încurajaţi să îşi facă o carieră
Comentariul comentariilor (IX)
(Ioan Rotundu)
Îngrijorare pe seama nevotării bugetului de stat
Primarul Flutur face cu ochiul către PDL
Am fost impresionat de durerea lor
Ioan Rotundu
E.ON vrea să investească în termoficare
Ultima rectificare de buget a anului
Social democraţii şi-au stabilit criteriile de selectare a candidaţilor
Ţărăniştii vor să abordeze politica alianţelor
Sindicaliştii ies astăzi în stradă, pentru că aşa au promis
Botoşănenii primesc ajutoare pentru a putea achita factura la încălzire
Bolnavii de diabet vor beneficia gratuit de o analiză
Amenzi duble faţă de anul trecut, pentru un Mediu mai curat
Garda de Mediu a fost dotată cu încă o maşină
Oana Pellea este Vrăjitorul din OZ
Trei medalii la Olimpiada Internaţională de Astronomie şi Astrofizică
Unde petrec vedetele Pro Tv Crăciunul şi Revelionul?
Mirarea martorului
Oportunitate bună pentru o casă nouă
Funcţia şi puterea legii continuă să genereze monstruozităţi
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă