Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Administraţie
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Reportaje
Comentarii
Remember
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi:
7089
De la 07 Ianuarie 2003
80761689

Horoscop

  • 10 January 2008, 23:00
Berbec – Cu toate că vă asiguraţi să aveţi un interval suficient pentru a ajunge la timp, veţi întârzia din cauza unei persoane care vă ţine de vorbă, fără a avea nimic important să comunice.

Taur – V-aţi cam plictisit de obligaţiile pe care vi le-aţi creat şi doriţi să renunţaţi la toate, uitând să sunteţi ajutat din plin, îndeosebi de rude. Seara, întâlnire neplanificată.

Gemeni – Cu toate că tot ceea ce vă spune persoana iubită este credibil, nu vă puteţi stăpâni neîncrederea. Măcar nu mai faceţi reproşuri şi căutaţi să vedeţi şi partea bună a lucrurilor.

Rac – Pentru că planurile dvs. au ieşit aşa cum aţi dorit, deveniţi dintr-o dată generos şi lipsit de măsură. Vă întâlniţi seara cu o rudă apropiată aflată în dificultate.

Leu – Situaţii neluate în calcul apar la prima oră. Aveţi noroc că vă adaptaţi foarte repede şi depăşiţi aceste întâmplări nedorite. Fiţi combativi în continuare, dar învăţaţi să colaboraţi.

Fecioară – Dificultăţile de astăzi nu vă incomodează. Chiar dacă lucrurile nu sunt aşa cum vă doriţi, aveţi parte de iubire şi acesta este lucrul cel mai important.

Balanţă – E timpul să cunoaşteţi prietenii partenerului – nu pentru a vă testa farmecul, ci pentru a culege informaţii: „Spune-mi cu cine te împrieteneşti, ca să-ţi spun cine eşti.”

Scorpion – Dorinţa dvs. de a avea aceleaşi drepturi în relaţie, se poate lovi de neînţelegerea partenerului. Nu grăbiţi lucrurile, mai târziu el va înţelege că nu a avut dreptate.

Săgetător – Dacă se va întâmpla să aveţi îndoieli serioase în legătură cu o anumită problemă, nu e cazul să cereţi urgent sfaturi în dreapta şi în stânga. Vă veţi descurca bine şi singur.

Capricorn – Pentru a nu ajunge să aveţi la un moment dat probleme financiare, încercaţi să puneţi ceva bani deoparte pentru zile mai puţin benefice şi să ascundeţi bine această rezervă.

Vărsător – Stabiliţi care vă sunt priorităţile şi atunci totul va părea simplu. Deocamdată, vă lăsaţi pradă impulsului şi vă învinuiţi pentru orice schimbări.

Peşti – Nu strică puţină vigilenţă, fiindcă s-ar putea să vă afundaţi într-o mare de iluzii. Ţineţi-vă mintea ocupată cu problemele cotidiene şi atunci visele vor trece pe plan secund.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Prefectul susţine că este pregătit să învingă vremea rea
Urban Serv va împrejmui pieţele cu gard
Flămânzenii se mândresc cu Eminescu
Ţâmpău se laudă cu cel mai bun an al mandatului
Primarul Capotă cere colegilor să-şi ascută mintea
Prefectul Sorescu stă cu ochii pe fondurile necheltuite
Va lua sfârşit interimatul lui Sorescu pe funcţia de prefect?
CCD vrea să mai acrediteze un curs
Profesori hăbăuci de cap, care au pierdut documente importante
Chiriaşii se hârjonesc cu Gornea… de-a procesele
Casa Corpului Didactic şi-a înfiinţat tipografie
Prestările de servicii pe primul loc la reclamaţii
Minuni vestimentare ce mucegăiesc în sacii profesoarei Camelia Negri
Normele de bunăstare la sacrificarea animalelor
35 de ani de la înfiinţarea Biroului Naţional INTERPOL
Institutul de Istorie a Religiilor va fi înfiinţat la Bucureşti
Comentariul comentariilor (XXII)
(Ioan Rotundu)
Egner a cumpărat 2000 mp cu nici 100 de euro
Dojană în miez de noapte
Este intelectual şi vrea o relaţie serioasă
Program TELE'M Botoşani, vineri, 11 ianuarie
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă