Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Horoscop
Umor
Gastronomie
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7794 lei
1 USD = 4.3124 lei


Număr accesări
Astăzi:
2984
De la 07 Ianuarie 2003
72538565

Horoscop

  • 29 September 2006, 23:00
Berbec – Pentru că sunteţi uneori prea delăsător, veţi pierde câteva ocazii de câştig! S-ar putea să constataţi că nu e bine să vă bazaţi atât de mult pe ceilalţi.

Taur – Astăzi, există discrepanţe între propunerile dvs. şi posibilităţile reale de concretizare. Şi pentru tranzacţii este o zi cu piedici. Amânaţi orice investiţie!

Gemeni – Idealismul ce vă domină vă facă să neglijaţi problemele urgente. Nu începeţi activităţi noi. Riscaţi să luaţi decizii greşite. Analizaţi cu atenţie orice propunere.

Rac – Aveţi grijă să terminaţi ce aţi început! Încercaţi să vă ocupaţi de problemele sentimentale. Ascultaţi cu răbdare propunerile persoanei iubite.

Leu – Partenerul vă ascunde ceva, însă nu trebuie să vă temeţi, deoarece este o surpriză plăcută. Astăzi sunt posibile fluctuaţii financiare.

Fecioară – O discuţie aprinsă cu partenerul v-ar putea crea o stare de iritare la începutul zilei. Din nefericire, veţi reuşi destul de repede să lămuriţi lucrurile.

Balanţă – Cu banii nu staţi bine, dar nu este un motiv să vă alarmaţi, fiindcă vă veţi redresa în curând. Cei din jur se pot bizui pe dvs., deşi nu suportaţi contrazicerile.

Scorpion – Nu vă propuneţi să schimbaţi brusc centrul preocupărilor dvs. şi nu demaraţi cu uşurinţă noi proiecte. Sentimental, vă veţi simţi mai puţin admirat.

Săgetător – Sunteţi preocupat de modul în care evoluează relaţia cu partenerul. Pentru că sunteţi mulţumit în acest domeniu, veţi suporta mai uşor bugetul de austeritate.

Capricorn – Sunteţi mai sensibil şi doriţi să vă atrageţi aprecierea altora. La serviciu, poate apărea o persoană importantă care vă este de folos. Atenţie la sănătate!

Vărsător – Veţi primi o sumă de bani de la unele colaborări, cu care veţi reuşi să vă achitaţi o parte din datorii. Încercaţi să-i acordaţi partenerului mai multă atenţie.

Peşti – În afară de faptul că vorbiţi ceva mai mult, veţi fi o prezenţă agreabilă şi un partener de distracţie acceptabil în familie. Va fi un sfârşit de zi cu surprize.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

[ Comentarii (0)]


Reforma sanitară: De unde? Încotro?
Românul şi BAFTA
Umor morbid: descompunere muzicală
Pizza cu carne şi ciuperci
Comentariu la comentarii (CLXXIV)
Prefectul vrea să-i momească pe botoşăneni să nu mai lucreze în străinătate
Portofel cu bani găsit şi returnat
A trecut graniţa prin vadul râului Prut
Două accidente rutiere la un interval de două ore
Măsuri pentru eliminarea poluării cu nitraţi
Gripa aviară încă ne pândeşte de sus
Comisari de mediu au fost instruiţi la Focşani
Două zile s-a discutat pe tema deşeurilor
Frigul va mări numărul de cazuri la CPCRU
Parlamentarii chemaţi să sprijine combaterea pirateriei auto
Social democraţii îl sprijină pe Conţac
Egner considerat deştept de către colegii de partid
DJT pare să apuce pe drumul bun
Lupta împotriva consumului de alcool lasă reci autorităţile locale
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă