Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Administraţie
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Gastronomie
Proverbe şi...
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7440 lei
1 USD = 4.1547 lei


Număr accesări
Astăzi:
8897
De la 07 Ianuarie 2003
68905388

Horoscop

  • 26 April 2007, 23:00
Berbec – În afară de grija acordată mijloacelor necesare unui trai confortabil, aveţi atenţia îndreptată spre partener, ascultând-i destăinuirile şi susţinându-l cu afecţiune.

Taur – Aveţi o stare de spirit pozitivă întărită de unele evenimente mai puţin obişnuite. Partenerul va avea nişte discuţii de principiu.

Gemeni – Vă vedeţi de treburile dvs., însă nu prea sunteţi lăsaţi în pace. Acest lucru nu vă convine deloc, dar nu aveţi încotro.

Rac – Alături de familie aveţi puterea să reveniţi asupra unor demersuri, pe care le consideraţi păguboase. Recompensele primite vor fi suportul dvs. moral de care aveţi nevoie!

Leu – Refuzaţi un favor pe care cineva doreşte să vi-l facă. Vă aflaţi în imposibilitatea de a lua decizii şi apelaţi la un prieten pentru a vă scoate din această dificultate.

Fecioară – Astăzi munciţi cu mult spor. Este şi un prilej de a clarifica o situaţie ce trenează în relaţiile cu persoane apropiate. Cooperarea cu asociaţii de la drum e benefică.

Balanţă – Aveţi parte de a o reuşită în carieră la începutul zilei. În cuplu, daţi dovadă de tenacitate, încercând să menţineţi o atmosferă de calm şi înţelegere.

Scorpion – Este bine să vă stăpâniţi şi să evitaţi să-i interogaţi pe alţii, fiindcă această atitudine vă defavorizează şi vă aduce numai necazuri.

Săgetător – Un prieten vă poate surprinde cu o propunere de parteneriat sau vă trimite veşti care vă vor lăsa cu gura căscată. Sănătatea este bună.

Capricorn – Mobilitatea minţii şi capacitatea de adaptare rapidă la noile condiţii de lucru vă vor ajuta să vă remarcaţi. Sunt posibile fluctuaţii financiare.

Vărsător – Sunteţi activ, calculat şi original, mai ales în relaţia cu cei din casă. Nu este exclus să aflaţi informaţii pe care le puteţi valorifica.

Peşti – Acasă veţi avea parte de o atmosferă plăcută şi veţi fi mulţumit de ce faceţi. Vă surprinde o invitaţie la drum sau posibilitatea realizării unei excursii.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

[ Comentarii (0)]


Penegiştii au dat-o pe rugăciune
Social-democraţii şi-au unit eforturile pentru a-l bloca pe Flutur în decizii
Vizită ministerială pe probleme culturale
Egner şi Guraliuc visează la… teren de aterizare pentru „lăcuste”
Aneliştii din Cişmea din nou în impas
Filarmoniştii botoşăneni vor concerta în Germania
„Desen animat”
Comunicat de presă
Garda de Mediu nu ia vacanţă
Comisie de verificare a clubului Class
Invitat din Olanda, la CCD Botoşani
Concurs naţional de poezie organizat de poliţie
Deţinuţii antrenaţi în diverse activităţi
Arestat preventiv pentru omor calificat
40 de vitezomani sancţionaţi
Prins la furat peşte
Scurte, dar extrem de vioaie
Citate şi cugetări din Peru
Vinul cuceritor
Citiţi numai dacă vă permite punga!
La Dorohoi, istoria locului doare… fiind dominată de prostie
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă