Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Sănătate
Administraţie
Social
Horoscop
Umor
Mondene
Pamflet
Remember
Mediu
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi:
6754
De la 07 Ianuarie 2003
76519553

Horoscop

  • 18 December 2007, 23:00
Berbec – Reacţionaţi ciudat, dar faceţi totul motivat şi cu cele mai bune intenţii. Cei din jur nu sunt de acord cu modul dvs. de a aborda problemele.

Taur – Este posibil un blocaj psihic, însă din punct de vedere sentimental, vă puteţi considera un norocos. Partenerul vă răsfaţă şi vă încurajează de câte ori treceţi printr-un moment critic.

Gemeni – O discuţie interesantă vă aduce entuziasmul de care aveţi nevoie. Viaţa de familie este pe primul plan, iar preocupările dvs. pentru echilibrul casnic sunt apreciate de partener.

Rac – Buna dispoziţie şi optimismul nu vă vor părăsi pe tot parcursul zilei. Sunteţi receptiv la părerile celorlalţi şi abia aşteptaţi să vă expuneţi punctul de vedere.

Leu – Mobilizaţi-vă pentru a vă atinge scopul şi nu mai ţineţi cont de părerile unor amici care vă invidiază. În casă, faceţi un program bine gândit şi organizat.

Fecioară – Vă veţi lovi de încăpăţânarea celorlalţi, mai ales a partenerului, ca de un zid şi vă va fi greu să duceţi la bun sfârşit ce v-aţi propus pentru astăzi.

Balanţă – Deveniţi rigid în conversaţie, mai ales dacă este vorba despre bani sau despre strategii de educaţie. Încercaţi să fiţi mai ponderat şi mai amabil cu prietenii.

Scorpion – Astăzi, veţi reuşi să creaţi probleme oriunde veţi merge. Ar fi mai bine să nu porniţi la drum lung. Sunteţi greu de abordat cu toate că ceilalţi încearcă să fie drăguţi.

Săgetător – Dragostea este favorizată, astfel că tot ceea ce întreprindeţi în această direcţie ar trebui să meargă exact cum vă doriţi. Cei singuri îşi vor întâlni perechea.

Capricorn – Găsiţi rezolvarea unui conflict mai vechi. Datorită bunei dispoziţii vă faceţi remarcat la o întâlnire. Partenerul vă va face o scenă de gelozie.

Vărsător – Dispuneţi de multă voinţă şi ambiţie, însă nu aveţi răbdarea suficientă pentru a desăvârşi tot ce v-aţi propus să realizaţi. O discuţie în contradictoriu vă indispune.

Peşti – Un prieten vă solicită sprijinul şi veţi abandona, pentru moment, interesele personale. Relaţia cu colegii ar putea întâmpina unele dificultăţi de moment.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Flutur şi-a ales partidul pentru care va candida la anul
Au muncit zi şi noapte pentru a completa o tonă de documente
Lui Flutur nu i s-a dat nici un leuţ
Nu i-ar displace şefia PD-L
Doi pictori în devenire îşi expun lucrările la Galeriile de Artă
Primăria face eforturi în luna cadourilor
Moş Crăciun va poposi două zile în tramvaiele botoşănene
Indienii au venit la Prefectură
Primii colindătorii la Palatul Administrativ
Oprişanu promite că va schimba mentalitatea personalului medical
Încă trei ambulanţe la Botoşani
APM a trimis notificări agenţilor economici
A crescut uşor rata şomajului
Evenimente în lanţ la Clubul Copiilor şi Elevilor Dorohoi
E.ON - programul de lucru în perioada sărbătorilor
APDRP a primit acreditarea pentru derularea fondurilor europene
Anunţ „Vasilache”
Romania, invingatoare la “Dancing Around the World” din Mexic
Cozmin Gusa se intoarce la “Dansez pentru tine”
I-Real, dar totusi adevarat
Jenă feminină
Program TELE’M Botoşani, miercuri, 19 decembrie
Au încercat americanii mituirea primarului şi a directorului Termicii?
dezvăluiri despre o afacere obscurăprimarul Egner şi Panţâru resping acuzaţiile venite de la Bistriţace-a reieşit din ancheta noastră
Românul şi Decembrie `89
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă