Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
3310
De la 07 Ianuarie 2003
104535916

Horoscop

  • 25 January 2008, 23:00
Berbec – Credeţi în forţele dvs. şi vă realizaţi ambiţiile profesionale, asigurându-vă stabilitatea economică. Viaţa intimă e armonioasă, vă e însă accentuată nevoia de a sacrifica pentru cei dragi.

Taur – Se întrevede o reuniune de familie. Împreună veţi dezbate o problemă profesională importantă. Schimbul de opinii vă face să vedeţi lucrurile într-o nouă lumină.

Gemeni – Bucuraţi-vă de micile plăceri ale vieţii. Dacă o problemă nu se lasă rezolvată, poate e mai bine să amânaţi soluţionarea ei. Se fac presiuni asupra dvs. şi nu trebuie să cedaţi.

Rac – Tot ceea ce întreprindeţi acum vă reuşeşte perfect, asta dacă nu vă lăsaţi distras de alte lucruri deloc importante. Este ziua propice pentru exprimarea propriilor păreri.

Leu – Sunteţi bârfit, iar când aflaţi lucrul acesta, abordaţi problema într-o manieră originală. Dacă cei din familie sunt în impas, sunteţi gata să le acordaţi o mână de ajutor.

Fecioară – Declaraţiile de iubire pe care vi le face o persoană cunoscută de curând, nu trebuie luate în nici un caz în serios. Veţi descoperi că e vorba de un cinism mascat şi stresant.

Balanţă – Sunteţi inhibat şi este posibil să evitaţi întâlnirile cu prietenii, pentru că s-ar putea să fiţi înţeles greşit. Nu faceţi investiţii importante! Nu cumpăraţi obiecte de valoare!

Scorpion – Nu e cea mai bună zi a dvs. să vă exprimaţi ideile. Alegeţi prietenii apropiaţi şi încercaţi să le împărtăşiţi câte ceva din gândurile dvs. Sănătatea nu este foarte bună.

Săgetător – S-ar putea ca persoana iubită să nu fie prea mulţumită de deciziile pe care le luaţi astăzi. Nu ar strica să îi cereţi şi ei părerea, din când în când măcar.

Capricorn – Vă sfătuim să nu plecaţi urechea la ce au de comentat colegii dvs., pentru că nu sunt neapărat bine intenţionaţi. Primiţi vizita unei persoane pe care nu aţi mai văzut-o de mult.

Vărsător – Este o zi pe care nu o luaţi deloc în serios. Vă distraţi mai tot timpul. Atenţie, nu este decât o descărcare nervoasă faţă de o situaţie destul de importantă, nu vă jucaţi cu focul!

Peşti – Nu încercaţi să vă rezolvaţi singur problemele pe care le aveţi astăzi, deoarece nu veţi realiza mare lucru; orgoliul dvs. nu va avea nimic de suferit dacă veţi accepta unele sfaturi.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Sub povara istoriei familiei de boieri Miclescu
Hoţi cu semnătură
Dedulcit la trufandale sexuale în stână
Masacrul canin din curtea lui Eminescu a fost legal
Comentariul comentariilor (XXXIV)
(Ioan Rotundu)
Noi ambulanţe în judeţ
Spitalele se pregătesc de carantină
Bijuteriile la control
E.ON nu se dezice de politica dispreţului faţă de cetăţean
Restanţierii se pregătesc de sesiunea specială a testelor naţionale
CNPAS îşi va majora schema cu 400 de posturi
în ciuda faptului că fondul pentru pensii este tot mai mic faţă de nevoi
Liberalii caută candidatul ideal la Primăria Botoşani
Sorescu a fost adânc impresionat de necazul unor familii
Prefectul a vizitat Inspectoratul Judeţean de Jandarmi
Cabinetul prefectului că face politică în orele de program
Suedezii lansează o nouă provocare botoşănenilor
Spitalul TBC nu va fi retrocedat
Se laudă că, în campania electorală, vor fi agresivi
Caută spaţiu, dar e pretenţios
Aventuri la bordelul din Berlin
Program TELE’M Botoşani
Românul şi ochii
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă