Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Administraţie
Social
Horoscop
Umor
Mondene
Aniversări
Comentarii
Publicitate
Anchete
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7777 lei
1 USD = 4.3149 lei


Număr accesări
Astăzi:
3788
De la 07 Ianuarie 2003
72509763

Horoscop

  • 5 March 2008, 23:00
Berbec – Vă simţiţi cam slăbiţi şi aţi vrea să nu faceţi nimic astăzi. E bine să ştiţi că recompensa se acordă numai celor activi. Ziua anunţă neseriozitatea unor colaboratori.

Taur – Una dintre dorinţele dvs. cele mai intime, despre care nu aţi mărturisit nimic nimănui niciodată, s-ar putea concretiza în primele ore ale după-amiezii.

Gemeni – Forţa interioară şi prestanţa vă pot impune în faţa partenerilor de afaceri şi a celor dragi. Ideile originale ale partenerului vă nemulţumesc, dar nu aveţi puterea de a le contramanda.

Rac – Primiţi o veste de departe care vă bulversează. Sentimental, nu sunteţi mulţumit şi toate acţiunile dvs. înrăutăţesc şi mai mult situaţia. Vă impuneţi prea mult voinţa.

Leu – Sunteţi mai indecis şi nerăbdător ca de obicei, mereu gata să acţionaţi dacă prietenii vă deranjează. Partenerul contribuie la stabilitatea financiară cu sume nu prea mari, dar mulţumitoare.

Fecioară – Nu este bine să mizaţi pe noroc în aranjamentele secrete. Evitaţi speculaţiile şi fiţi prudent, mai ales dacă aveţi duşmani imprevizibili. Primiţi o primă sau un cadou neaşteptat.

Balanţă – Vreţi să vă impuneţi voinţa în toate, dar în familie, dacă veţi apela la constrângeri, veţi ajunge în situaţii mai puţin plăcute. Nu este exclus să plecaţi la drum în urma unei invitaţii.

Scorpion – Sunteţi mult mai prudent, mai ales acum, când aflaţi că sumele promise nu au şanse să vă intre rapid în cont. Cei din familie vor avea şanse mai mari de câştig.

Săgetător – Puneţi accent pe latura fizică a unei relaţii, dar nu uitaţi nici de tandreţe. Partenerul de viaţă este afectuos şi interesat de fericirea dvs. şi de propria fericire.

Capricorn – Aşteptaţi unele modificări în domeniul profesional sau al sănătăţii şi se pare că ceva începe să se mişte. Folosiţi timpul liber pentru a sta mai mult cu partenerul.

Vărsător – Aveţi o conversaţie foarte incisivă, dar susţinută cu argumente pastelate, astfel încât nimeni nu se va simţi jignit. Aceste calităţi vă vor spori popularitatea.

Peşti – Aveţi câte ceva de dereticat prin casă. Ceilalţi membri ai familiei vă vor ajuta, astfel încât spre seară să puteţi invita nişte prieteni la cină.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

[ Comentarii (0)]


Viol de proprietate rămas în aşteptare (II)
(Ioan Rotundu)
Pentru că primarii dorm în papuci, profesorii nu îşi primesc salariile
Spectacol literar prezentat de deţinuţi
Bădia Costică are a se bucura
Ioan Rotundu
Legăturile culturale cu Moldova sunt tot mai strânse
Sancţiuni aplicate de către Garda Financiară
Copiii, protagoniştii unui spectacol
Cu jalba-n băţ, la prefect, pentru imaş
Conţac recunoaşte că banul va face regula în viitoarele alegeri
Comentariul comentariilor (LXVII)
(Ioan Rotundu)
Pedeliştii au fost puşi pe gânduri
„Dacă voi câştiga, înseamnă că am făcut ceva pentru populaţie”
Peste o sută de botoşăneni aşteaptă 5000 de euro de la CEC
Hală de Carne la standarde europene
La Botoşani, trenurile au avut şi 120 minute întârziere
Hai la cătănie!
Florin Călinescu stă la biroul lui Ceauşescu
Bărbaţii şi-au cam pierdut darul muncii
Societăţile nu sunt obligate să apeleze doar la medicul de medicina muncii
Tăcere jenantă
Anunţ excursii în străinătate
Felicitare 8 Martie
Program TELE'M Botoşani, joi, 6 martie
Liberalul Oprişanu închide cabinetele medicale din comune
el n-a precizat, în această situaţie, cui revine responsabilitatea asupra cazurilor medicale speriat de eventualele consecinţe nedorite, prefectul l-a chemat la ordin
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă