Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Comentarii
Religie
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7440 lei
1 USD = 4.1547 lei


Număr accesări
Astăzi:
1752
De la 07 Ianuarie 2003
68856683

Horoscop

  • 17 January 2008, 23:00
Berbec – O zi melancolică, lipsită de chef. Limitaţi-vă la rutină, vă veţi recăpăta tonusul pe parcurs. Nu vă plecaţi urechea la ce spun unul şi altul.

Taur – Astăzi totul este mai complicat pentru dvs. Veţi renunţa şi la deplasări şi la problemele de familie, ce trebuiau rezolvate fără întârziere. Luaţi atitudine faţă de unele persoane.

Gemeni – Sănătatea vă susţine în priorităţile pe care vi le-aţi propus azi. Drumurile neprogramate nu vă aduc profitul aşteptat. Discutaţi cu calm problema restanţelor din familia dvs.

Rac – Găsiţi soluţii şi pentru cele mai grave probleme ale celorlalţi, dar când este vorba de cele personale, inspiraţia dispare. Vi se propune o colaborare pe termen scurt, avantajoasă.

Leu – Aveţi nevoie stringentă de bani şi deocamdată nu dispuneţi decât de promisiuni. Veţi face rost de lichidităţi prin vânzare unor obiecte sau împrumutându-vă de la cunoştinţe.

Fecioară – Lipsiţi de la un dialog foarte important din cauza unor încurcături imprevizibile. De altfel, în ultima vreme, apariţia acestor încurcături s-a permanentizat.

Balanţă – Consideraţi că în cazul în care vă implicaţi mai mult şi deveniţi mai insistent, calităţile dvs. vor fi apreciate mai bine. În final, reuşiţi să vă plictisiţi interlocutorii.

Scorpion – Dacă trebuie să răspundeţi unei urgenţe, nu ezitaţi să solicitaţi ajutor. Altfel, vă veţi afunda în muncile de rutină. Ar fi bine să jucaţi la loto. S-ar putea să vă surâdă norocul.

Săgetător – Vreţi să atingeţi una din ambiţiile dvs. ascunse, iar dacă veţi reuşi, veţi fi extrem de fericit. Debordaţi de generozitate şi aveţi o vorbă bună pentru un amic aflat la ananghie.

Capricorn – Nu fiţi prea susceptibil, controlaţi-vă reacţiile şi nu vă amestecaţi în probleme care nu vă privesc. Faceţi eforturi pentru a găsi un mod de destindere alături de partener.

Vărsător – Mesaje îmbucurătoare sosesc în familia dvs. Chestiunile urgente şi delicate trebuie rezolvate doar de dvs. Obligaţiile de familie pot fi împlinite cu rudele mai tinere.

Peşti – Vă purtaţi cât mai calm, pentru a nu provoca o ceartă. Cunoştinţele pe care le veţi face azi, nu vor juca vreun rol important în viaţa dvs.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

[ Comentarii (0)]


Răfuială politică pe seama familiei Secrieru
Comentariul comentariilor (XXVII)
(Ioan Rotundu)
Va asigura creşterea salariilor pe seama neplăţii datoriilor
Un nou regulament de ordine interioară la Spitalul judeţean
Sute de botoşăneni se întorc cu faţa către Termica
Urban Serv a cheltuit mai mult decât avea în pungă
A ieşit pe-a lui Oprişanu
comisia de control a devenit funcţională
Cuştea reclamă pomenile electorale ale puterii
Vosganian ne-a minţit
Complot la adresa lui Flutur
Cinematograful din Săveni va primi destinaţie culturală
Vrea să stopeze harababura afişajelor electorale
Modificări în aparatul Primăriei Botoşani
Noutăţi privind despăgubirile pentru bunurile rămase în Basarabia
Guvernul a recunoscut Statutul de organizare şi funcţionarea BOR
Termen prelungit pentru carnetelor de muncă în scopul creării unei arhive electronice
Situaţia pe ţară a contestaţiilor la tezele cu subiect unic
Al Pacino mai are doar “88 de Minute” de trait
Îţi doreşti un câştig suplimentar?
Teoria amorului
S-au prezentat onorabil
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă