Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Sindicate
Horoscop
Umor
Mondene
Gastronomie
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
7528
De la 07 Ianuarie 2003
106107619

Horoscop

  • 26 September 2006, 23:00
Berbec – S-ar putea să aveţi o discuţie în contradictoriu cu o femeie, pornind de la bani. Păstraţi-vă calmul şi să nu ridicaţi tonul. Spre seară vă recăpătaţi buna dispoziţie.

Taur – Ar fi indicat să evitaţi călătoriile şi, mai ales, vizitele prea lungi. Ar fi bine să vă limitaţi activităţile de rutină, iar după amiază să staţi acasă, în mijlocul familiei.

Gemeni – Aveţi de rezolvat o mulţime de probleme, pe care le-aţi tot amânat. Dimineaţa sunteţi cam iritat, pentru să nu ştiţi cu ce să începeţi. S-ar putea să aveţi musafiri.

Rac – Fiţi deosebit de prudent astăzi, pentru că ar fi posibil să aveţi probleme cu sănătatea. Nu vă suprasolicitaţi şi încercaţi să vă păstraţi buna dispoziţie.

Leu – Ar fi bine să nu vă asumaţi nici un risc astăzi, pentru că sunteţi nervos şi s-ar putea să mizaţi greşit. Persoana iubită vă pregăteşte o seară romantică.

Fecioară – Deşi aveţi o zi grea, cu probleme importante de rezolvat, reuşiţi să vă concentraţi şi să fiţi eficient. Faptul să nu staţi bine cu banii, vă ambiţionează să câştigaţi mai mult.

Balanţă – Cu puţin efort, reuşiţi să îmbunătăţiţi relaţiile care „scârţâiau” în ultima vreme. După-amiază vă simţiţi bine la o întâlnire cu prietenii.

Scorpion – Sunteţi într-o formă intelectuală foarte bună şi aveţi capacitatea de a vă adapta cu uşurinţă situaţiilor noi şi neobişnuite. Zi favorabilă comunicării.

Săgetător – Deşi vă simţiţi în formă, s-ar putea să descoperiţi că nu prea aveţi spor şi că nu vă reuşeşte mai nimic. Azi nu sunteţi realist şi e bine să nu forţaţi lucrurile.

Capricorn – Tentaţiile vă copleşesc. Visaţi cu ochii deschişi şi nu daţi ascultare celor care încearcă să vă trezească la realitate. Evitaţi situaţiile în care controlul vă scapă din mână.

Vărsător – S-ar putea să primiţi vestea pe care o aşteptaţi de mult timp, în legătură cu plecarea într-o călătorie în interes personal. Partenerul vă reproşează.

Peşti – Este o zi benefică încheierii de contracte în domenii noi de activitate. Puteţi risca o sumă mai mare de bani dacă vine vorba de investiţii.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Şefa Huţuleac a descoperit grave disfuncţionalităţi în Sănătate
Promovarea limbilor străine prin Programele Educative Europene
Decedat cu identitate necunoscută
Generalul Negrescu vrea să separe adevărul de minciună
Se vrea construcţia unei noi şcoli în municipiu
Cei de la Mediu continuă să amendeze… anonimi
Furat de colegul de şcoală
Prins la furat de lemne
Pescar urmărit penal
Pirat auto depistat de poliţiştii de frontieră
Primăria are bani, dar nu găseşte constructori să-i cheltuiască
Peste 30 de persoane au fost scoase de pe listele ANL
Şomerii refuză să se angajeze la primărie, în condiţiile Legii 76
Prefectul Roman continuă să dea iama prin şcoli
Modalităţi mai eficiente de distribuire a pensiilor
Primul transport de ajutoare pentru sinistraţii botoşăneni
Comunicat de presă
Grefierii aşteaptă astăzi rezolvarea de la Bucureşti
Grevistă a foamei ignorată de autorităţi
Micii la vedere… alcoolul în separeu
Aperitiv de vinete şi gogoşari
Regrete… moştenitoare
Comentariu la comentarii (CLXXI)
(Ioan Rotundu)
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă