Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Fapt divers
Administraţie
Social
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Proverbe şi...
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7550 lei
1 USD = 4.2719 lei


Număr accesări
Astăzi:
12969
De la 07 Ianuarie 2003
71394144

Horoscop

  • 8 January 2007, 23:00
Berbec – O zi oportună pentru a vă pune în practică planurile dvs. îndrăzneţe. Totuşi, dacă doriţi să obţineţi sprijinul celor din jur, ar fi bine să fiţi ceva mai modest.

Taur – Este posibil să vă vină în casă nişte rude pe care nu le-aţi văzut de mult timp. Vi se propune să participaţi la o activitate socială. N-ar fi deloc rău să participaţi.

Gemeni – Este posibil să primiţi o veste pe care o aşteptaţi de mai mult timp. Nu o luaţi drept bună, încercaţi stabiliţi veridicitatea ei. Sunteţi ca neatent şi puteţi încurca multe lucruri.

Rac – Va trebui să scăpaţi de rutină şi abia apoi să vă gândiţi încotro să o luaţi. În tot ceea ce faceţi veţi fi susţinut de familie, mai ales că sunteţi principala sursă de venituri.

Leu – Ca de obicei aveţi o mare încredere în tot ceea ce faceţi. De aceea, veţi reflecta şi la relaţia dvs. cu cei apropiaţi. Privirea cuiva vă sugerează ce este de făcut.

Fecioară – Familia contează enorm pentru dvs. De aceea problemele de ultimă oră le rezolvaţi cu gândul la perspectivele familiei. Strategia aleasă reprezintă o victorie asupra rivalilor.

Balanţă – Veşti neaşteptate, discrepanţe, în programul zilei. Totul trebuie verificat – de la informaţii până la condiţiile ce vi se impun – în cazul tranzacţiilor financiare.

Scorpion – Aţi dori să faceţi multe, dar nu vă puteţi aduna; gândul vă zboară cu uşurinţă şi aţi uitat de unde aţi putea porni. Singurul lucru este să vă ocupaţi de chestiuni mărunte.

Săgetător – Nu ar fi rău să fiţi mai maleabil şi să acordaţi mai multă importanţă unor probleme aşa zis trecătoare. Apar mici neînţelegeri cu partenerul dvs. de viaţă.

Capricorn – Astrele vă răsfaţă pe dvs., cei care lucraţi într-un domeniu de creaţie, în mass-media. Concurenţa rămâne la pândă, dar reuşitele nu pot fi trecute cu vederea.

Vărsător – Se anunţă o zi foarte încărcată. Va trebui să lucraţi fără încetare, pentru că nimeni în afară de dvs. nu poate face faţă situaţiei. Vă vin idei strălucite care aduc succes.

Peşti – Nu vă vine să credeţi ceea ce aflaţi despre un prieten. Sunteţi dezamăgit şi marcat în acelaşi timp. Fiţi mai realist şi mai planificat. Nu vă mai amânaţi treburile.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

[ Comentarii (0)]


Românul şi Colacul cel Mare
Citate din Germania V
Isteţime la odrasla unui poliţist
Primăria Mitoc a sancţionat drastic lenevia
Primarii din Asociaţia Comunelor se dovedesc rău platnici
Primari scoşi datori la stat
Bugetul pe 2007 a fost prezentat primarilor din judeţ
Alexa vrea eliminarea excluderilor din PLD
Numărul familiilor interesate de adopţii este în creştere
Primarul Gireadă a prins gustul modernizării
Bolnav psihic găsit decedat
Sancţionat pentru reclamaţie falsă
Victimă a vitezei excesive
Scandal provocat pe fondul excesului de alcool
Surprizele Instituţiei Prefectului la chestionarul aplicat directorilor
Noi prevederi pentru înmatricularea autovehiculelor
Peste 400 de cereri de înmatriculare în primele trei zile ale anului
Comentariu la comentarii (III)
(Ioan Rotundu)
Ciuperci în halat
Conţac a început anul prin a-l fenta pe Flutur la bani
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă