Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Sindicate
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Proverbe şi...
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
21271
De la 07 Ianuarie 2003
93809466

Horoscop

  • 10 January 2007, 23:00
Berbec – De drumuri nu puteţi scăpa cu nici un chip; dar nici nu aveţi de ce să vă plângeţi, căci veţi reuşi să rezolvaţi o mulţime de lucruri. Veştile primite vă vor face optimist.

Taur – Deşi aveţi o zi grea, cu probleme importante de rezolvat, reuşiţi să vă concentraţi şi să fiţi eficient. Reuşiţi să vă ambiţionaţi şi să câştigaţi mai mult.

Gemeni – Optimismul cu care începeţi ziua vă ajută să treceţi mai uşor peste grijile cotidiene, iar buna dispoziţie îi face pe cei din jur să fie şi ei mai relaxaţi.

Rac – Sunteţi generos şi afectiv, însă, din păcate, nu vi se răspunde în acelaşi fel. Cineva din familie vă reproşează că nu sunteţi mulţumit de nimic. Fiţi mai îngăduitor cu ceilalţi!

Leu – Cineva simte nevoia să se confeseze, acordaţi-i maximă înţelegere. Părintele de sex opus vă va oferi nişte sfaturi de care ar trebui să ţineţi seama. Evitaţi riscurile!

Fecioară – Cineva doreşte să vă ajute, dar vă trezeşte o mulţime de semne de întrebare. O lucrare pe care o aveţi de rezolvat la serviciu ar putea fi demarată în forţă.

Balanţă – Interesul dvs. pentru relaţiile cu prietenii este foarte mare. Ar fi bine să luaţi în considerare sfaturile pe care vi le vor da dacă doriţi să obţineţi câştig de cauză.

Scorpion – Este posibil ca partenerul de viaţă să vă impresioneze cu un cadou la care nu vă aşteptaţi. Spre seară, vă simţiţi bine împreună, la o ieşire cu prietenii.

Săgetător – Dimineaţa sunteţi hotărât să faceţi câteva schimbări în cămin, dar nu sunteţi sigur că partenerul de viaţă va fi de acord. Ar fi bine să vă stabiliţi priorităţile!

Capricorn – Energia dvs. fizică este la minim. Nu este cazul să forţaţi nota. Profitaţi de această zi mai liberă pentru a vă odihni şi a vă pregăti pentru o nouă zi.

Vărsător – Verificaţi-vă bugetul şi gândiţi-vă bine înainte de a da curs propunerile prietenilor. Nu de alta, dar nu staţi prea bine cu banii şi s-ar putea să fiţi depăşit de situaţie.

Peşti – Sunteţi nervos, iar această stare nu vă caracterizează. Revizuiţi-vă atitudinea, căci sunt posibile certuri cu partenerul. Nu luaţi hotărâri pe care le-aţi putea regreta mai târziu.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Comentariu la comentarii (V)
(Ioan Rotundu)
Românul şi cartonaşele europene
Alivancă – o reţetă uitată
Întrebarea ziaristului către Băsescu
Birocraţia omoară şi bruma de dreptate acordată de Justiţie
Ţărăniştii botoşăneni vor să se unească cu alte partide creştin populare
Mort găsit în pădurea Horlăceni
Cadavru neidentificat pe malul râului Prut
Minor accidentat după ce a ieşit din curtea şcolii
Conducerea IŞJ se bucură că nu a avut prea multe reclamaţii
Zilele Eminescu bat la uşă
Liderul SIP vrea să viziteze toate unităţile şcolare
Spitale ce încearcă să se ridice la standarde europene
Filarmonica şi Casa de Cultură îşi dau mâna
Săvinenii sunt pregătiţi să absoarbă fondurile europene
Victor Paul Dobre aşteptat alături de alţi şapte prefecţi la Botoşani
Campioni la falsificarea de permise
Prefectul Roman aşteaptă cu optimist nou şef al Poliţiei
Primăriile riscă intrarea în colaps din 2008
Programul de vecinătate România – Ucraina lansat la Botoşani
Citate şi cugetări din Germania VII
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă