Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Sport
Administraţie
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Comentarii
Proverbe şi...
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7440 lei
1 USD = 4.1547 lei


Număr accesări
Astăzi:
5386
De la 07 Ianuarie 2003
68872028

Horoscop

  • 13 July 2007, 23:00
Berbec – Trebuie să aveţi control în toate aspectele vieţii! În special asupra comportamentului copiilor. Nu ezitaţi să cereţi precizări dacă nu aţi înţeles bine ceva.

Taur – Iată o minunată şansă de a străluci prin cunoştinţele şi experienţa pe care le aveţi. Nu încercaţi să vă impuneţi, ci uşor, cu un zâmbet, să faceţi cunoscută poziţia.

Gemeni – Zi ideală pentru a face calcule, a planifica. Faceţi bilanţul veniturilor şi al cheltuielilor. Planificaţi riguros cheltuielile familiei.

Rac – Amintiţi-vă că vorbele nu sunt nici pe departe lucrul cel mai important. Dacă alesul dvs. este mai tăcut, nu înseamnă că trebuie să vă puneţi ambiţia să faceţio din el un vorbăreţ.

Leu – Este important să păstraţi relaţiile bune cu prietenii, chiar dacă rugăminţile lor vi se par inoportune. Făcând o concesie mică acum, veţi fi, de fapt, în câştig.

Fecioară – Dragostea dvs. e atât de fierbinte încât ar putea încălzi întreaga planetă. Nu uitaţi să dăruiţi mult din căldura dvs. sufletească şi celor dragi.

Balanţă – Se pare că aveţi probleme pe plan sentimental. Păstraţi-vă calmul şi nu vă grăbiţi să replicaţi! Sfaturile prietenilor vă pot fi utile, dacă vă temperaţi orgoliul.

Scorpion – Vă concentraţi asupra familiei şi celor dragi care vor răspunde cu uşurinţă cererilor dvs. Spre seară, puteţi primi o veste bună.

Săgetător – Astăzi nu sunteţi prea comunicativ şi ar fi bine să amânaţi întâlnirile de afaceri. Nu este momentul să luaţi decizii importante în domeniul profesional.

Capricorn – Un prieten nu îşi respectă promisiunea făcută cu puţin timp în urmă, ceea ce vă irită peste măsură. Dacă veţi da dovadă de înţelegere, veţi evita o ceartă.

Vărsător – Din cauza stării de confuzie pe care o resimţiţi, nu puteţi lua întotdeauna decizia corectă. Nu este cazul să plecaţi urechile la bârfele din jurul dvs.

Peşti – Dimineaţa, aveţi tendinţa să vă supraapreciaţi capacitatea de efort. Este foarte bine că aveţi încredere în forţele proprii, dar păstraţi-vă realismul!


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

[ Comentarii (0)]


Ştefan susţine că fără Comariţa, Eltransul s-ar prăbuşi
Câmpanu şi Oprişanu au tăbărât bătăios pe Ciuştea
Codreanu o dă la pace cu deputatul Baban
Proiect între Muzeul Judeţean şi raionul Făleşti
Lansare de carte la Penitenciarul Botoşani
Program TELE’M
A învins Bidaşcă
Peste 4 miliarde sancţiuni aplicate de Garda de Mediu
Noi standarde de eficienţă la serviciul de înmatriculări
Materia elevilor e prea încărcată
Cea de a treia ediţie a Regatei Botoşanilor
Cupa „Traian Bălăucă” începe azi
Dotarea serviciilor voluntare locale lasă de dorit
Programului Samtid stă să eşueze
Instituţia Prefectului pune stavilă revărsării râurilor
Sloganul nu prinde şi la şoferii botoşăneni
Ofertă de tâmălărie gealan la preţ scăzut
Viol necondamnat de judecător
Comentariu la comentarii (CXLIII)
(Ioan Rotundu)
Românul şi căruţa
Cugetări şi maxime din operele scriitorilor ucraineni
Deşi Câmpanu i-a săpat groapa, directorul Pavel nu vrea să cadă
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă