Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Administraţie
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
5868
De la 07 Ianuarie 2003
90481645

Horoscop

  • 27 July 2007, 23:00
Berbec – Familia şi persoanele cu probleme din anturaj revin în atenţia ds. Tranzacţiile cu o rudă pot fi soluţionate în bună măsură. Fiţi discreţi cu proiectele dvs.

Taur – Visele din noaptea trecută nu vă dau pace. Dar nu aveţi de ce să vă impacientaţi, astrele vă sunt favorabile în această zi, aşa că puteţi să priviţi încrezător.

Gemeni – Veţi constata cu surprindere că sunteţi cauza principală a propriilor dvs. neplăceri. Ar fi bine să vă revizuiţi atitudinea şi să acceptaţi sfaturilor celor din jur.

Rac – Din punct de vedere profesional azi nu vi se întâmplă nimic nou. Vă plictisiţi şi vi se pare că ziua nu se mai termină. Este mai bine să staţi deoparte.

Leu – Apar nişte probleme de sănătate, care vă vor pune pe gânduri. Vizita la medic va fi neapărat necesară, nesuportând amânare. Răsplătiţii pe cei care v-au ajutat.

Fecioară – O persoană din familie reuşeşte să vă enerveze într-atât de tare încât vă dă toată ziua peste cap. Vă simţiţi obosit, iar puterea de concentrare este în scădere.

Balanţă – Pierdeţi teren în faţa unei persoane pe care o subestimaţi. Farmecul dvs. va face furori în toate locurile în care vă veţi afla. Acasă primiţi unele reproşuri.

Scorpion – Nu suportaţi criticile şi astăzi parcă mai mult ca oricând aveţi parte de ele. Aţi făcut cam multe excese în ultimul timp şi ar fi indicat să vă mai menajaţi.

Săgetător – Atenţiile sporite ale partenerului vă influenţează pe toate planurile. Sunteţi bine dispus şi nimic nu vă poate scoate din această stare.

Capricorn – Vă deranjează faptul că timpul trece prea repede. Nu acceptaţi sfaturi ş nu aveţi nici răbdarea să le ascultaţi. Copiii vă creează astăzi unele necazuri. Vărsător – Opiniile dvs., dar şi dorinţa de a le concretiza rapid şi eficient sunt apreciate de persoanele de decizie. Flexibili şi întreprinzători faceţi impresie bună.

Peşti –Mare grijă cu banii! Fiţi foarte atent ca tot ceea ce câştigaţi să nu pierdeţi. Aveţi tendinţa să vă băgaţi în tot felul de combinaţii financiare nesigure bazându-vă doar pe fler.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Comentariu la comentarii (CLIV)
(Ioan Rotundu)
Răspunsul vameşului român
Program TELE’M
Invitaţie de interes public
Românul, botoşăneanul şi şanţurile
Cursuri de formare de scurtă durată
Anunţ important
Dacia ne avertizează în privinţa unor escroci
Consilierii vor să informatizeze sistemul comunitar
Ciuştea devine susţinătorul primarului Flutur
Spitalul Judeţean va avea bancomat
În procesul cu Conţac, deputatul Buhăianu se apără atacând
Sulfina Barbu este aşteptată la Botoşani
Fermierii botoşăneni vor ajuta cu furaje colegii din judeţele calamitate
Cursele de maşini revin în actualitate
Candidatul pentru europarlamentare al PRM Botoşani a plecat la PLD
Un minor teribilist a provocat un accident de circulaţie
Moarte suspectă la Hlipiceni
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă