Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Administraţie
In vino veritas
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Comentarii
Reportaje
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
21801
De la 07 Ianuarie 2003
93515851

Horoscop

  • 8 August 2007, 23:00
Berbec – De drumuri nu puteţi scăpa cu nici un chip; dar nici nu aveţi de ce să vă plângeţi, căci veţi reuşi să rezolvaţi o mulţime de lucruri. Veştile primite vă vor face optimist.

Taur – Deşi aveţi o zi grea, cu probleme importante de rezolvat, reuşiţi să vă concentraţi şi să fiţi eficient. Reuşiţi să vă ambiţionaţi şi să câştigaţi mai mult.

Gemeni – Optimismul cu care începeţi ziua vă ajută să treceţi mai uşor peste grijile cotidiene, iar buna dispoziţie îi face pe cei din jur să fie şi ei mai relaxaţi.

Rac – Sunteţi generos şi afectiv, însă, din păcate, nu vi se răspunde în acelaşi fel. Cineva din familie vă reproşează că nu sunteţi mulţumit de nimic. Fiţi mai îngăduitor cu ceilalţi!

Leu – Cineva simte nevoia să se confeseze, acordaţi-i maximă înţelegere. Părintele de sex opus vă va oferi nişte sfaturi de care ar trebui să ţineţi seama. Evitaţi riscurile!

Fecioară – Cineva doreşte să vă ajute, dar vă trezeşte o mulţime de semne de întrebare. O lucrare pe care o aveţi de rezolvat la serviciu ar putea fi demarată în forţă.

Balanţă – Interesul dvs. pentru relaţiile cu prietenii este foarte mare. Ar fi bine să luaţi în considerare sfaturile pe care vi le vor da dacă doriţi să obţineţi câştig de cauză.

Scorpion – Este posibil ca partenerul de viaţă să vă impresioneze cu un cadou la care nu vă aşteptaţi. Spre seară, vă simţiţi bine împreună, la o ieşire cu prietenii.

Săgetător – Dimineaţa sunteţi hotărât să faceţi câteva schimbări în cămin, dar nu sunteţi sigur că partenerul de viaţă va fi de acord. Ar fi bine să vă stabiliţi priorităţile!

Capricorn – Energia dvs. fizică este la minim. Nu este cazul să forţaţi nota. Profitaţi de această zi mai liberă pentru a vă odihni şi a vă pregăti pentru o nouă zi.

Vărsător – Verificaţi-vă bugetul şi gândiţi-vă bine înainte de a da curs propunerile prietenilor. Nu de alta, dar nu staţi prea bine cu banii şi s-ar putea să fiţi depăşit de situaţie.

Peşti – Sunteţi nervos, iar această stare nu vă caracterizează. Revizuiţi-vă atitudinea, căci sunt posibile certuri cu partenerul. Nu luaţi hotărâri pe care le-aţi putea regreta mai târziu.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Reguli privind conducerea, pauzele şi perioadele de odihnă ale conducătorilor auto
Gabi Jugaru, poliţist în propria farsă
Ducu a deschis drumul unui întreg alai de dosare penale
cei din mafia alcoolului, spaţiilor comerciale, jocurilor de noroc şi a plăţilor ilegale din bugetul statului îşi aşteptă rândulevazionistul miliardar Severin Tcaciuc avea „antene“ şi la Botoşani
Ghicitoare
Anunţ-concurs
2.344 de grădiniţe şi şcoli din învăţământul preuniversitar vor primi fonduri
Tinerii îşi pot cumpăra locuinţele ANL
O profesoară vrea să vă scoată din impas
Anunţ important
Jegul, o placere
Românul şi „papagalul”
Scrisoare veninoasă – test de inteligenţă
Bancuri cu poliţişti… inteligenţi
Logica lui Socrate
Ura doctorului
Program TELE’M Botoşani, joi, 9 august
Sebastian Vlădoiu se leapădă de propriile vorbe
Declaratia ministrului Paul Păcuraru
Campanie de comunicare adresată publicului larg din România
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă