Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi:
7556
De la 07 Ianuarie 2003
76818836

Horoscop

  • 21 March 2008, 23:00
Berbec – Vă apasă singurătatea, pentru că v-aţi dori foarte mult ca persoana iubită să fie alături de dvs. Ar trebui să aveţi puţină răbdare, să nu cereţi totul dintr-o dată.

Taur – Pentru a putea avea linişte în casă, trebuie să faceţi nişte concesii destul de importante. O vizită inopinată vă pune pe jar inima şi e posibil să luaţi o decizie forţată.

Gemeni – Veţi avea o mică încurcătură în plan profesional. Trebuie să aveţi răbdare, toate se vor rezolva cât mai repede. O persoană mai în vârstă vă va ajuta în carieră.

Rac – Încercaţi să nu vă mai impuneţi atât de des punctul de vedere în relaţia cu prietenii, pentru că veţi risca să rămâneţi singur. E posibil să face rost de bani pentru a redecora casa.

Leu – O problemă cu care vă confruntaţi de câteva zile îşi va găsi astăzi rezolvarea. Partenerul aşteaptă de la dvs. mai multă dragoste şi înţelegere. Nu uitaţi: cât daţi, atât primiţi.

Fecioară – Un conflict cu şefii sau colegii de serviciu vă poate strica ziua. Încercaţi să lăsaţi ambiţia deoparte. Seara, aţi putea avea parte de o surpriză inedită din partea partenerului.

Balanţă – Sunteţi extrem de sensibil în prezenţa persoanei iubite. Ar fi bine dacă n-aţi lăsa să se vadă asta prea mult. Încercaţi să luaţi totul aşa cum e, fără să faceţi schimbări radicale.

Scorpion – O răceală vă va strica astăzi planurile. Familia vă sprijină necondiţionat în rezolvarea unor probleme de natură financiară. Spre seară aveţi întâlnire cu cineva drag.

Săgetător – Dacă veţi continua discuţiile în contradictoriu cu persoana iubită, riscaţi ca relaţia că se destrame şi veţi regreta. E posibil să faceţi o călătorie neprevăzută peste hotare.

Capricorn – V-aţi bazat prea mult pe intervenţia unui prieten pentru a vă rezolva unele probleme. Din păcate, nu toată lumea răspunde nevoilor dvs. aşa cum v-aţi dori.

Vărsător – Partenerul încearcă din răsputeri să vă intre în voie, însă trebuie să faceţi şi dvs. un mic efort. Nu mai puneţi la suflet tot ce vi se spune. O cină romantică că readuce zâmbetul.

Peşti – Asistaţi la discuţii interesante care însă vă irită pentru că nu sunteţi lăsat să vă spuneţi părerea. Seara vă simţiţi obosit şi lipsit de forţa de a mai face confidenţe familiei.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Comentariul comentariilor (LXXX)
(Ioan Rotundu)
Împreună îl putem salva pe Matei
Răspuns cu tâlc erotic
Program TELE’M Botoşani
Sună, şi vei fi fraierit de ceva bănuţi!
Primar care se consideră agresat de drepturile salariale ale celor din învăţământ
Primar care se consideră agresat de drepturile salariale ale celor din învăţământ
Pompierii, salvatorii animalelor de companie
CCD învaţă profesorii să (pre)dea „Şanse egale la educaţie”
S-au primit biletele pentru tratament
Drame umane dincolo de porţile Sanatoriului Podriga
tratament prin terapie ocupaţională
Ieşiţi prost la evaluare, au ieşit bine la revizuire
evaluarea managerilor de spitale, o acţiune ratată
Programul „Şcoală pentru comunitate” lansat la Botoşani
Ţurcanu îi cere lui Drăguş să-şi vadă bârna din ochi
Comunicat de presa
De ce are Codreanu pică pe liberali?
Şefi pârâţi la prefect, dar şi ameninţaţi că vor răspunde pentru faptele lor
Autorităţile au pornit demersurile pentru organizarea alegerilor
Aproape 80 de copii botoşăneni vor vedea mai clar viaţa
„O poveste foarte simplă”
MAN-ul plânge după şoferi
Peremiştii sunt chinuiţi de prea multe întrebări
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă