Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Cultură
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Administraţie
Horoscop
Umor
Comentarii
Pamflet
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
644
De la 07 Ianuarie 2003
122886293

Horoscop

  • 13 April 2008, 23:00
Berbec – Atenţie la informaţiile confidenţiale ce se vor face, par a fi numai zvonuri, nefondate în fapt, dar care pe dvs. vă vor conduce pe o pistă greşită.

Taur – Sunteţi total derutat de comentariile rudelor şi consideraţi că este bine să renunţaţi la ajutorul pe care vi l-au promis. Excludeţi orice fel de răspuns la adresa comentariilor.

Gemeni – Promisiunea făcută de dvs. că vă veţi ocupa de treburile casei va rămâne o vorbă spusă în vânt, căci veţi prefera să ieşiţi în oraş cu persoana iubită.

Rac – Aveţi forţe suficiente, puteţi muta şi munţii din loc. Încercaţi însă să vă folosiţi energia în mod raţional, pentru ca ea să vă ajungă şi pentru tot ce veţi întreprinde.

Leu – Principalul prieten, dar şi adversar, este propria dvs. stare de spirit. Dacă vă apucaţi de treabă cu zâmbetul pe buze, totul merge mai uşor, orice problemă se rezolvă.

Fecioară – Sunteţi plin de energie şi entuziasm. Însă spiritul dvs. activ poate atrage invidii în rândurile concurenţei. E bine să păstraţi relaţii cordiale cu toţi colegii.

Balanţă – Astrele recomandă tuturor nativilor să accepte cu calm criticile care le sunt adresate. Nu negaţi realitatea. Nu uitaţi: în reproşurile persoanei iubite există mult adevăr.

Scorpion – Acţionaţi cu multă rigurozitate şi nu lăsaţi nici un detaliu la voia întâmplării, colaboratorii vor mai multă fantezie, iar dvs. aveţi o criză de personalitate.

Săgetător – Familia este din ce în ce mai pretenţioasă, iar dvs. nu vreţi să renunţaţi la promisiuni. Doriţi din tot sufletul să plecaţi undeva singur, să vă relaxaţi cu adevărat.

Capricorn – Bine informat, din proprie experienţă de viaţă, reuşiţi astăzi să dezamorsaţi un periculos conflict de interese, ceea ce vă va atrage recunoştinţa ambelor părţi combatante.

Vărsător – Aveţi toate motivele să vă bucuraţi. Ambianţa sentimentală a cuplului nu va fi tulburată de aspecte neplăcute ziua aceasta. Partenerul va avea numeroase iniţiative romantice.

Peşti – Vă veţi confrunta cu unele rivalităţi, mai mult sau mai puţin mascate, la locul de muncă. Totuşi, puteţi întoarce această situaţie în favoarea dvs. Staţi departe de bârfe!


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Sutanele popeşti au invadat politica rurală
Ioan Rotundu
Comentariul comentariilor (XCVI)
(Ioan Rotundu)
Preoţi amendaţi pământeşte
Însămânţările se derulează în forţă
A făcut gesturi obscene şi s-a înţepat în trandafiri
O reclamaţie bine ticluită
Leac pentru limbă de soacră
Program TELE’M Botoşani, luni, 14 aprilie
Au necinstit memoria eroilor
Poliţia rutieră este acuzată din nou
„Trandafir moldovenesc” se pregăteşte pentru Festivalul din Beautiful
Decizie controversată pe seama distribuirii produselor alimentare în şcoli
Nu prea îi ţine punga pentru cheltuieli electorale
Pe Putin îl chema Putină şi este moldovean la origine
Turism electoral cu salam, pârjoale şi pui fripţi
Cârcotaşul
Românul şi frăţia
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog