Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Comentarii
Religie
Pamflet
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi:
13984
De la 07 Ianuarie 2003
79916162

Horoscop

  • 13 June 2008, 23:00
Berbec – Relaţiile sociale şi cele de cuplu sunt promiţătoare pentru întreaga zi. Nu trebuie să vă îngrijoraţi dacă vi se pare că în prima parte a zilei nu prea sunteţi în formă.

Taur – Vă aflaţi în căutarea unui răspuns pe care îl aşteptaţi cu nerăbdare şi care este foarte important pentru liniştea dvs. Din punctul de vedere al moralului, dispoziţia dvs. vă asigură reuşita.

Gemeni – Cu sănătatea nu staţi prea bine, de aceea ar fi bine să abordaţi un ritm de viaţă mai echilibrat. Cineva face unele presiuni asupra dvs. însă nu e cazul să le luaţi în seamă.

Rac – Veţi dori mai mult ca oricând să vă deschideţi sufletele şi să vă împărtăşiţi sentimentele. Vă simţiţi satisfăcuţi şi plini de încântare în compania celor dragi.

Leu – Astăzi este posibil să întâmpinaţi dificultăţi legate de semnarea unor acte importante. Cineva vă stă în cale şi nu vă puteţi obişnui cu ideea că nu puteţi rezolva ce v-aţi propus.

Fecioară – Rapiditatea este calitatea care vă avantajează astăzi. Cu cât vă mişcaţi mai repede, cu atât va fi mai bine. În dragoste, sunteţi ocrotiţi şi vă bucuraţi de clipe foarte plăcute.

Balanţă – Nu este o zi în care să vă sugerăm un „asalt” profesional. Aveţi darul de a insista deranjant în unele situaţii sau vizavi de unele probleme.

Scorpion – Faceţi excese alimentare şi nu ţineţi cont de sfaturile pe care le-aţi primit de la doctor. Trataţi cu superficialitate exact problemele mai importante şi vă lăsaţi pradă lăcomiei.

Săgetător – Nu uitaţi să vă plătiţi datoria către cel care se laudă tot timpul că v-a ajutat la nevoie şi mai ales nu uitaţi să nu mai apelaţi la această persoană. Sentimente contradictorii!

Capricorn – Încercaţi să fiţi mai calmi, gândiţi-vă că numai perseverenţa vă poate ajuta să rezolvaţi tot ce v-aţi propus. Spontaneitatea dvs. face o bună impresie celor din jur.

Vărsător – Şefii vă sunt alături, iar partenerul vă susţine toate demersurile. Spre sfârşitul zilei veţi cunoaşte o persoană cu care veţi avea prilejul să discutaţi mult şi cu plăcere.

Peşti – Relaţia cu partenerul este bună, însă sunteţi indispuşi pentru faptul că aţi fost nevoiţi să cheltuiţi o sumă considerabilă de bani. Cei pe care îi întâlniţi azi vă vor deveni adevăraţi prieteni.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Românul şi nasul pe sus
Program Tele'M Botoşani
Deşteptăciunea specialistului guvernamental
Comentariul comentariilor (CXXXVI)
(Ioan Rotundu)
Măsuri pentru soluţionarea unor aspecte financiare în sistemul justiţiei
Intrarea în vigoare a Codului penal amânată din nou
Vă invită la muncă prin Europa
S-a furat un brad argintiu, protejat prin lege
Lista cu candidaţii de primari ce se vor confrunta duminică
Ţânţarii iau cu asalt bolnavii internaţi
Silvicultorii judeţului şi-au serbat ziua
Au fost acordate premiile pentru concursul „Luna Sănătăţii la Botoşani”
Se anunţă producţie record la cereale
Icoanele rămân în şcolile româneşti
Pe 14 iunie la Chişinău se va ieşi în stradă pentru libertate
Casa Sofian va fi reabilitată de o firmă din Suceava
Puşcăriaşii se joacă de-a căsătoria, în mod legal
Cu ochii’ n patru pe cele 211 secţii de votare din judeţ
Are toate şansele să scoată un ciuciu politic
Actorul Dan Puric vine la Botoşani
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă