Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Economic
Fapt divers
Editorial
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7785 lei
1 USD = 4.3069 lei


Număr accesări
Astăzi:
9816
De la 07 Ianuarie 2003
72462101

Horoscop

  • 7 May 2012, 23:00
Berbec – Buna dispoziţie vă ajută să vă menţineţi un tonus bun. Însă aveţi tendinţa să cam uitaţi de regimul alimentar şi nici nu dormiţi suficient.

Taur – Încercaţi să îi ascultaţi pe ceilalţi. Astfel vă veţi scuti de o serie întreagă de neplăceri. Deşi sunteţi liniştiţi, vă bate gândul să pretindeţi că suferiţi, ca să lipsiţi de la serviciu.

Gemeni – Aveţi grijă cu banii. Treceţi printr-o perioadă caracterizată de seriozitate şi sunteţi înclinat să cheltuiţi excesiv pe haine. Va fi o zi plăcută, dar există riscul unor gesturi necontrolate.

Rac – Veţi primi încurajări de la un membru al familiei în legătură cu o schimbare de care vă cam îndoiţi. Trebuie să daţi dovadă de prudenţă în cazul în care este nevoie să semnaţi acte.

Leu – Nu vă lăsaţi impresionaţi de vorbele pline de orgoliu ale unui Rac, căci acesta nu face altceva decât să exagereze. Nu daţi replici dure la vorbele auzite. Vă preocupă datoriile.

Fecioară – Discuţiile sunt pe cale de a vă schimba ideologia. Ele vă sunt benefice şi vă stimulează curiozitatea. În plan sentimental aveţi un moment de relaxare. Aveţi probleme de comunicare.

Balanţă – Relaţia cu persoana iubită a revenit la normal, în casă s-a reinstaurat atmosfera de pace şi înţelegere. Copiii au simţit şi ei acest lucru şi se străduiesc să se poarte ireproşabil.

Scorpion – Sunteţi îngrijorat pentru viitorul cuiva apropiat, care nu prea a conştientizat faptul că nu va mai putea conta pe dvs. multă vreme. Mai bine discutaţi problema deschis şi spuneţi ce vă frământă.

Săgetător – Energici, combativi şi cu apetit pentru dispute, astăzi sunteţi gata să vă luptaţi cu oricine şi să faceţi faţă oricărei situaţii. Nu este momentul să vă faceţi duşmani.

Capricorn – Cei care vă cunosc nu vă recunosc astăzi! Sunteţi exuberanţi, plini de inventivitate şi puşi pe farse. Încercaţi să mascaţi problemele care vă macină şi să ascundeţi bine micile supărări.

Vărsător – Cu răbdare vă îndepliniţi toate dorinţele. Norocul va fi alături de dvs. în ceea ce vă doriţi. Mai ales dacă trebuie să luaţi o decizie dificilă. Vă puteţi asuma unele riscuri.

Peşti – Pentru a vă proteja nervii şi sănătatea, evitaţi a vă suprasolicita astăzi. Un efort intelectual prea mare vă poate face să clacaţi. Cereţi o zi liberă şi relaxaţi-vă departe de orice sursă de stres.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

[ Comentarii (0)]


Bancul zilei: Rugina sexuală
Caricatura zilei
Diferenţa între un Român și un Rus
Daniel Chitoiu vrea vânzarea a 10% din acţiunile Petrom
Ponta majorează lefurile bugetarilor doar cu 8% din iunie
restul pana la 15% in octombrie sau noiembrie
Bursele scad şi euro pierde teren
după victoria socialistului Hollande în Franta şi a extremiştilor în Grecia
Ie;irea Greciei din Zona Euro ar reprezenta o catastrofă
Chiţoiu se va lupta cu "baietii destepti" din energie în maxim 10 zile
Flutur este mândru de ce se întâmplă în Botoşani
La Ungureni, steagurile PNL fac campanie electorală pe maidan
Aglomeraţie mare pentru un loc în CLM Botoşani
Se caută ingineri la Consiliul Judeţean
Cu ochii pe operatorii de telefonie mobilă
La Pediatrie şi Săveni baza o constituie medicii pensionari
Şi în această lună lefuri mai mici la Nova Apaserv
Traian Basescu a semnat decretul pentru numirea Guvernului Ponta
De câte ori a „marjat” în viaţă „Gogoşica”
Ioan Rotundu
Aşchia nu sare departe de trunchi
Ioan Rotundu
Profesori botoşăneni dezamăgiţi de proaspătul ministru Mang
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă