Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
34367
De la 07 Ianuarie 2003
93986381

Horoscop

  • 16 September 2013, 23:00
Berbec – O zi de linişte. Sunteţi înconjurat cu căldură de către cei din jur şi asta este cea mai mare dorinţă a dvs. Planurile pe care le veţi face împreună cu partenerul se vor pune în aplicare.

Taur – În această zi simţiţi nevoia de comunicare, de găsire a unui punct comun în relaţia cu persoana iubită. Din punct de vedere financiare vă aflaţi într-o perioadă nu foarte roză.

Gemeni – Pentru dvs. obligaţiile suplimentare reprezintă un domeniu sensibil. Doriţi să decideţi singuri în chestiunile de familie şi, fireşte, să aveţi ultimul cuvânt.

Rac – Din curiozitate, riscaţi să acţionaţi pripit, fără a vă gândi deloc la posibilele consecinţe, imprudenţa fiindu-vă sancţionată înainte de încheierea acestei zile.

Leu – Vi se va solicita ajutorul, sau vi se va da o nouă sarcină din partea şefului, dar totul este destul de neclar, aşa că nu ezitaţi în a cere precizările necesare pentru a îndeplini sarcina cu succes.

Fecioară – Începeţi ziua excelent, dând impresia interlocutorului dvs. că sunteţi interesat de cele ce vă sunt detaliat povestite, dar o veţi sfârşi prost, căci se va vedea că v-aţi plictisit repede.

Balanţă – O cunoştinţă întâmplătoare, cu care nu aţi cultivat relaţii de prietenie, vă va face o propunere ce pare destul de tentantă, dar e mai bine să fiţi circumspect.

Scorpion – Ideile dvs. practice sunt unanim acceptate de anturaj, care este dispus să vă accepte astăzi fără a comenta pretenţiile de a fi considerat salvatorul situaţiei.

Săgetător – Veţi purta o discuţie destul de lungă şi stânjenitoare cu un membru al familiei dvs. dar se pare că veţi ajunge într-un final la un compromis, favorabil ambelor părţi.

Capricorn – Vă susţineţi opiniile în forţă. Şi pentru că nu vă despărţiţi de agenda urgenţelor, implicarea dvs. are succes. Acordaţi atenţie situaţiilor neprevăzute şi relaţiilor cu străinii.

Vărsător – Vi se reproşează de persoanele dragi că, în ultimul timp, aveţi tendinţa să-i manipulaţi, dar faceţi greşeala să nu îi luaţi în seamă. E posibil să încerce să vă dea o lecţie dură.

Peşti – O zi la care visaţi de foarte mult timp. Puteţi pune în aplicare dorinţele cele mai ascunse. Viaţa de familie nu vă ridică probleme, sunteţi înţeles de către partener.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Un nou val devastator de impozite
Ioan Rotundu
Botoşani: Casa Sofian, ruşinea autorităţilor locale şi naţionale
Ioan Rotundu
Bancul zilei: Care o fi adevărul?
România este percepută mai rău decât este ea în realitate
Sunt convins că în UE sunt ţări mai corupte decât România
Un preot i-a cerut lui Ponta să-l facă director pentru a avea o pensie mare
Împuşcat în cap în timpul unei dezbateri aprinse despre filosofia lui Kant
Operaţionalizarea echipajului de terapie intensivă mobilă S.M.U.R.D
A decedat într-un incendiu provocat chiar de el
Revendicările elevilor în anul şcolar 2013 - 2014
Victor Ponta susţine că Băsescu îl sabotează şi este duşmanul românilor
Traian Băsescu crede că Ponta este laş, mincinos şi şmecher
Motănelul Băsescu şi şoricelul Ponta
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă