Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Infracţiuni
Economic
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
29847
De la 07 Ianuarie 2003
111167285

Horoscop

  • 2 August 2006, 23:00
Berbec – Încrederea în forţele proprii şi îndrăzneala de care daţi dovadă vă stimulează spiritul de aventură. Este o zi prielnică deplasărilor în interes familial, de pe urma cărora aveţi satisfacţii.

Taur – Este posibil să fiţi indispus şi, totodată pesimist din cauza lipsei banilor. Aveţi răbdare şi nu vă pierdeţi optimismul! Se va găsi un prieten care să vă întindă o mână de ajutor.

Gemeni – Încercaţi să vă exprimaţi nemulţumirile în faţa unor prieteni; astfel aţi putea afla soluţii pentru a le rezolva. Puteţi începe o nouă acţiune, dar momentul este prielnic şi pentru finalizări.

Rac – Vă deranjează condiţiile care vi se pun în familie, dar nu este cazul să faceţi comentarii. Este posibil să se producă unele schimbări în viaţa dvs., care vă vor avantaja.

Leu – Problemele pe care le aveţi trebuie rezolvate imediat – comoditatea de azi vă poate costa mult mâine. O cunoştinţă are să vă reproşeze ceva, dar nu este cazul să o luaţi în seamă.

Fecioară – O izbucnire neaşteptată într-un grup de prieteni va provoca apariţia unor animozităţi. Oricum, nu este cazul să rezolvaţi situaţia de unul singur. Evitaţi reacţiile bruşte!

Balanţă – Situaţia sănătăţii dvs. nu este dintre cele mai bune, de aceea nu este bine să faceţi eforturi deosebite. Dacă aveţi de achitat o datorie, nu aşteptaţi să fiţi tras de mânecă.

Scorpion – Problemele de la serviciu vă preocupă şi în timpul liber. Ar fi bine dacă aţi accepta propunerea persoanei iubite şi aţi ieşi la o plimbare sau v-aţi implica într-o activitate socială.

Săgetător – Este posibil să aveţi o dispută cu persoana pe care o preţuiţi cel mai mult. Încercaţi să vă abţineţi de la ieşiri necontrolate. S-ar putea să regretaţi nişte lucruri spuse la mânie.

Capricorn – Sunteţi predispus la o răceală sau chiar la un mic accident, însă fără urmări grave. Este bine să fiţi ceva mai rezervat astăzi şi să nu plecaţi la drum lung.

Vărsător – Azi încercaţi să uitaţi puţin de problemele care vă frământă în mod obişnuit. Pe plan sentimental veţi fi înconjurat de multă afectivitate şi căldură. Aveţi sentimentul siguranţei.

Peşti – Veţi urma sfatul partenerului de viaţă într-o problemă care vă frământă. Nu ar fi exclus ca acesta să aibă o dispută cu unul din părinţi. Vă sfătuim să fiţi cât se poate de prudent.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Comentariu la comentarii (CXXVI)
(Ioan Rotundu)
Şi au aruncat toţi cu piatra!
Ioan Rotundu
Vigilenţă de poliţist comunitar
Stratagema lui Rabelais
SIP vrea încadrarea cu prioritate a profesorilor
Primarul Flutur se află la grea cumpănă
Preocupările pentru mediu nu au vacanţă
Tâlhari violenţi
Ziaristul Hruşcă dezminte speculaţiile despre trecutul său
Creditul bancar, soluţia pentru datoriile istorice ale societăţii Apa Grup
Prefectul bate fierul cât e cald la MApN
Medical Mission face un nou gest nobil la Botoşani
Termoficarea se dovedeşte economicoasă pentru Platul Administrativ
Angajaţii Primăriei îşi fac bagajele
Legislaţia în vigoare simplifică eliminarea relicvelor din trafic
Administratorul pieţei se declară neputincios
Campania de recoltare a grâului este în plină desfăşurare
Preţul pământului
Restaurantul Fiscului se deschide în toamnă
Încasări mai mari dar... la fel
A început epurarea patronilor curaţi de cei turnători
Guvernul Romaniei- condiţii modificate pentru fotografia pentru paşaport
"PNG-ul lui Becali e ca ApR-ul lui Meleşcanu"
Japonezii ne învaţă să înfiinţăm cooperative agricole
Liberalii se disociază de Dinu Patriciu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă