Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Infracţiuni
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Sport
Administraţie
Social
Sindicate
Horoscop
Umor
Gastronomie
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
16148
De la 07 Ianuarie 2003
106030608

Horoscop

  • 1 October 2006, 23:00
Berbec – Trebuie să spuneţi lucrurilor pe nume într-o situaţie importantă. Un bărbat vă încurcă nişte afaceri personale. În ce priveşte sănătatea nu vor fi probleme.

Taur – Trageţi foloase dintr-o situaţie ambiguă şi nefavorabilă altora. Este o zi nefavorabilă pentru şef, aşa că aveţi grijă cum lămuriţi lucrurile importante cu el.

Gemeni – Aţi putea avea dureri de oase sau un disconfort în zona coloanei. Încercaţi să vă canalizaţi energia spre scopuri practice. Aveţi nevoie de odihnă şi relaxare.

Rac – Sentimentele dvs, vor fi mai profunde. Mare atenţie căci manifestările de gelozie ar putea determina apariţia unor neînţelegeri cu persoana iubită. Fiţi mai calm.

Leu – Acceptaţi mai multe compromisuri, forţat de o situaţie importantă. Unele pericole mai mici sau mai mari legate de starea sănătăţii dvs. vă pândesc.

Fecioară – Vi se propune o sponsorizare la care nici nu v-aţi gândit şi pentru care nu aţi făcut nici un fel de intervenţii. O persoană periculoasă vă pune răbdarea la încercare.

Balanţă – Sunteţi suspicios faţă de persoanele pe care le cunoaşteţi azi, fără să aveţi un motiv clar. Aceste presimţiri se bazează pe intuiţie, aşa că e bine să le respectaţi.

Scorpion – Insistenţa cu care încearcă cineva, mai degrabă depărtat de dvs, decât apropiat, să vă convingă să executaţi ceva ce nu vă face nicidecum plăcere, vă agasează.

Săgetător – Timpul lucrează în favoarea dvs.! Totuşi, partenerii dvs. de dialog sunt acum mai pretenţioşi. Exigenţele lor, în bună măsură, sunt interesante.

Capricorn – Atenţie la intrigile din familie, pentru că ele pot crea tensiuni ce vă vor trezi un sentiment de culpabilitate. Ascultaţi sfaturile partenerului sau ale unui prieten.

Vărsător – Aveţi tendinţa de a vă enerva din orice şi ar fi bine să vă gândiţi de două ori înainte de a deschide gura. E posibil să apară unele probleme de sănătate.

Peşti – Este o zi marcată de suprasolicitări. Pentru a ţine pasul cu evenimentele, vă antrenaţi în discuţii pro şi contra. Concepţiile dvs. vor fi comentate de anturaj.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Confuzie de păcate cu rang papal
Salată naturistă
Comentariu la comentarii (CLXXV)
(Ioan Rotundu)
Amenda nu mai este o sperietoare pentru cei fără B.I.
Orgoliul de-a nu fi fraierit valorează, uneori, cât o pastilă de ţânţari
Reclamagii de profesie preferă umbrela anonimatului
Comisii mixte puse pe capul evazioniştilor din transportul municipal
Se pun bazele unei colaborării cu omologii din ţările vecine
Autorităţile din Darbani vor cămin de bătrâni în oraş
Rectificare de buget votată cu rezerve
Grădiniţă nouă la Leorda
Consiliul Local renunţă la acţionariatul de la FC Botoşani
Luna aceasta porneşte lupta împotriva exploatării prin muncă a copilului
Persoanele vârstnice şi-au sărbătorit ziua
Noi facilităţi pentru bolnavii de diabet
Lidera Ţiprigan consideră procesele cheia revendicărilor
Copil decedat după ce s-a electrocutat
Găsit mort pe calea ferată
Dângenii – între prosperitate şi sărăcie
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă