Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Administraţie
Social
Sindicate
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Gastronomie
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
7737
De la 07 Ianuarie 2003
110928207

Horoscop

  • 21 November 2006, 23:00
Berbec – Aveţi motive să fiţi fericit, mai ales că este posibil să primiţi o sumă de bani pentru care nu aţi făcut eforturi deosebite. Sunteţi plin de vervă şi vă atrageţi noi prieteni.

Taur – Aveţi ocazia să vă câştigaţi încrederea în faţa unei persoane importante. Ambiţiile dvs. se pot concretiza datorită spiritului combativ de care daţi dovadă.

Gemeni – Nu sunteţi mulţumit de modul în care decurg lucrurile, ceea ce vă stresează foarte tare. Aveţi nevoie de mai multă răbdare. Sunteţi rece şi distant.

Rac – Aveţi multe de rezervă şi se pare că aţi cam intrat în criză de timp. Ar fi bine să mai plasaţi o parte din sarcinile partenerului. Veţi reuşi într-o situaţie greu de depăşit.

Leu – Nu tergiversaţi în ceea ce priveşte un proiect început anul trecut, fiindcă s-ar putea să regretaţi. Acţionaţi pentru realizarea cât mai rapidă a planului propus.

Fecioară – Dacă veţi aşteptat din partea unui prieten un răspuns pozitiv, acesta poate întârzia să apară. Nu mizaţi prea mult pe noroc şi nu vă suprasolicitaţi fizic.

Balanţă – Dacă vorbiţi ce nu trebuie şi când nu trebuie, s-ar putea să aveţi surprize din partea unei femei. Sunteţi mult prea grăbit şi preocupat de probleme personale.

Scorpion – Sunt posibile schimbări neprevăzute în programul dvs. Nu mizaţi pe timp liber la serviciu pentru că nu veţi avea parte de el şi nu faceţi lucruri ilegale.

Săgetător – În casă vor avea loc nişte schimbări, iar armonia din cuplu va avea de suferit. Evitaţi să vă refugiaţi la rude când aveţi probleme. Imaginea dvs. va avea de suferit.

Capricorn – Acum imperativul zilei este răbdarea! Pentru că discuţiile în familie sunt mai tensionate, dvs. trebuie să jucaţi bine rolul înţeleptului. Învăţaţi să ascultaţi!

Vărsător – Vă schimbaţi radical maniera de apreciere a celor cu care lucraţi în această zi. La mare preţ se vor regăsi integritatea şi raţiunea. Iubirea vă încurcă socotelile.

Peşti – Rivalii vă provoacă din nou la întrecere. În acelaşi timp vă propuneţi să vă implicaţi de bună voie în activităţi de profil şi impuneţi mobilizare în grupul în care acţionaţi.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Ritual la tăiatul porcului
Flacăra culturii riscă să se stingă
Ioan Rotundu
Fiul lu’ Şefu’
O delegaţie maghiară a venit cu mirosul forţei de muncă
„Drama Club” a dat lovitura
Sindicaliştii renunţă momentan la proteste
Concurs pentru directori şcolari
S-au găsit bani pentru cadrele de la Şcoala Specială
Grevă de avertisment în sistemul sanitar
Activitatea de maxi-taxi obligată să intre în legalitate
Municipalitatea se pregăteşte să scape de maşinile abandonate
Vânătorii îşi vor măsura forţele cu ciorile
Modernizarea iluminatului public din Săveni dă primele rezultate
Primarul Romaniuc îşi face planuri pentru 2007
S-au semnat repartiţiile la locuinţele ANL Cişmea
ANL interesat să construiască noi locuinţe în Botoşani
Secretarii primăriilor trag tare pentru a-şi completa studiile
Municipalitatea lucrează la bugetul pentru 2007
Vă oferim o şansă
Românul şi VÂNTUL PRIELNIC
Gogoloiul lui Hârtie
Cârcotaşul
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă