Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Administraţie
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Gastronomie
Comentarii
Proverbe şi...
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi:
1601
De la 07 Ianuarie 2003
76514400

Horoscop

  • 27 February 2007, 23:00
Berbec – Veţi avea o obsesie în a demonstra că în tot ce spuneţi aveţi dreptate şi că dvs. deţineţi adevărul absolut. E clar că nu e aşa, de aceea prudenţă în afirmaţii.

Taur – Se pot crea unele tensiuni în familie din cauza unui climat prea emoţional şi subiectiv. Informaţiile primite vă vor ajuta să vă clarificaţi gândurile în luarea unor decizii.

Gemeni – Este bine ca în această zi să fiţi cât mai retras, să nu vă implicaţi în proiecte care presupun lucrul în echipă şi ar fi indicat să vă faceţi cât mai „puţin vizibil”.

Rac – Cineva din cecul apropiat vă spionează şi are şanse vă pună mâna pe banii destinaţi dvs. De aceea, canalizaţi-vă energiile spre scopul imediat, mizaţi numai pe oameni de încredere.

Leu – Concentrat asupra problemelor, riscaţi să nu vă controlaţi şi să deconspiraţi anumite planuri la care aţi luat parte şi riscaţi să vă expuneţi unor măsuri drastice.

Fecioară – Agitaţia, starea de nemulţumire ar putea determina unele creşteri ale tensiunii arteriale. Cel mai bine ar fi să vă găsiţi ceva timp pentru activităţi de divertisment.

Balanţă – Dacă au existat unele neînţelegeri, în mod sigur se vor rezolva spre seară. Vă simţiţi plin de pasiune, însă aveţi impresia că partenerul nu vă împărtăşeşte sentimentele.

Scorpion – Sunteţi invitat la o petrecere şi deveniţi nerăbdător şi emoţionat. Evitaţi discuţiile despre politică fiindcă nu are rost să vă ambalaţi într-o ceartă.

Săgetător – Aliaţi vă sunt disciplina şi planificarea riguroasă. Daţi dovadă de maximum de seriozitate atunci când porniţi să vă croiţi un loc în societate.

Capricorn – Nu vă lăsaţi convins, indiferent cât de tentante vor fi propunerile pe care le veţi primi în cursul zilei de astăzi. Preferaţi să analizaţi totul cu calm şi răbdare.

Vărsător – Se pare că toţi cei care vă înconjoară nu găsesc altceva mai bun de făcut decât să se amestece în viaţa dvs. amoroasă. Luaţi-vă măsuri de precauţie.

Peşti – Mai vanitos ca de obicei, vă antrenaţi în discuţii nesemnificative. Sunt posibile fluctuaţii financiare, în dezavantajul dvs. Stăpâniţi-vă cu orice preţ nervii.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Italia VIII
Când femeia devine perlă
Borş de miel
Comentariu la comentarii (XLI)
(Ioan Rotundu)
Agenţi economici aflaţi în conflict cu Garda de Mediu
Autovehicule verificate de RAR, Poliţia Rutieră şi Garda de Mediu
Inspectoratul Şcolar instruit de MEdC prin videoconferinţă
Peste 50 de elevi au stat acasă din cauza zăpezii
Şi-au găsit locuri de muncă în străinătate prin EUREST
Minor dispărut de acasă
Copil bătut în Parcul de distracţii
Transport ilegal de persoane
Vai de capul ei societate civilă!
Ioan Rotundu
Flori pentru mama
Directorul Pavel şi comisarul şef Roşu au fost codaşii activităţii din 2006
Ziua Protecţiei Civile sărbătorită şi la Botoşani
Mărţişor neaşteptat pentru locatarii blocului H4
Şezătorile Iernii şi-au atins scopul
Prefectul cere primarilor să renunţe la haina politică
Avem Program de dezvoltare, n-avem colaborare în realizarea lui
Cum vă puteţi înfrumuseţa locuinţa cu marmură
Finanţare din banii publici fără rambursare
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă