Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Administraţie
Social
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Mediu
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7787 lei
1 USD = 4.3149 lei


Număr accesări
Astăzi:
9907
De la 07 Ianuarie 2003
72515882

Horoscop

  • 19 February 2008, 23:00
Berbec – Se pare că aţi ajuns la capătul răbdării. O soluţie pentru rezolvarea problemelor financiare ar fi să vă calculaţi cu mai multă atenţie priorităţile.

Taur – Toţi vin să se plângă la dvs. şi astfel aflaţi primii despre tot felul de întâmplări, veşti, cazuri şi necazuri. Veştile mai puţin plăcute le lustruiţi astfel încât să producă mai puţină durere.

Gemeni – Ar fi de preferat să amânaţi orice alte activităţi sau chiar să renunţaţi la toate în favoarea familiei. Sunteţi pus într-o situaţie dificilă de către rudele cele mai dragi.

Rac – Cei din anturaj recunosc că vă simpatizează şi vă ajută, chiar dacă nu le credeţi direct sprijinul. Este cel mai potrivit moment pentru a vă manifesta originalitatea.

Leu – Trăiţi emoţii intense. Deveniţi geloşi deşi vă e clar că e cam ridicol. Comunicarea este anevoioasă cu toată lumea. Modestia trebuie să fie „modus operandi” acum.

Fecioară – Sentimentalismul exagerat al unor amici vă provoacă o reacţie greu de mascat. Din păcate, nu veţi reuşi să convingeţi pe nimeni că doriţi sincer să vă viziteze.

Balanţă – Le oferiţi prietenilor soluţii ce implică şi o schimbarea radicală a planurilor de viitor. Sunteţi dezamăgit de persoana iubită, dar continuaţi să o consideraţi loială.

Scorpion – Refuzaţi să plecaţi în deplasări lungi, deoarece familia aşteaptă de la dvs. să nu o părăsiţi tocmai acum! Conducătorii autor trebuie să-şi verifice cu grijă autoturismele.

Săgetător – Foarte preocupaţi de propria sănătate, căutaţi soluţii. La fel vă preocupă şi aspectul fizic. Se pare că vă reevaluaţi înaintea unei întâlniri de gradul zero.

Capricorn – Este posibil să puneţi în practică o decizie mai veche, ce aveţi impresia că nu mai suportă amânare. Cei mai mulţi nativi se decid să accepte o invitaţie din partea rudelor.

Vărsător – Are cine să vă aprecieze efortul, competenţa, talentul, chiar dacă recurgeţi la unele trucuri. Nu vă lăsaţi amăgiţi de schimbările din jur şi mai ales nu luaţi decizii pripite.

Peşti – Nu vă puteţi concentra aşa cum v-aţi dori, dar reuşiţi să evitaţi greşelile printr-o intuiţie de zile mari. Colegii vă sar în ajutor dar vă şi bârfesc pe la spate.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

[ Comentarii (0)]


Comentariul comentariilor (LIV)
(Ioan Rotundu)
Papricaş ardelenesc de pui
Cerere de recompensă respinsă
Ploaie de directori ai E-ON la Prefectura Botoşani
Bugetul local la mâna consilierilor
Eltrans vrea să mai achiziţioneze 10 tramvaie de la nemţi
Pesediştii botoşăneni vor face campanie prin viu grai
Probleme pentru cei care nu vor să achite taxa de salubritate
Copiii botoşăneni studiază ... bancnotele
Dezinsecţie sau fotbal?
Vorona, la loc de cinste
LSI doreşte modificări la concursul pentru directori de şcoli
Elevii cu potenţial violent vor fi vânaţi chiar de cei plătiţi să-i educe
Judeţul nu stă extraordinar cu spaţiile verzi
IŞJ a semnat un parteneriat cu Grupul Educativa
Spicul 2 Dorohoi amendat cu 7000 lei de OJPC
Program TELE’M Botoşani, miercuri 21 februarie
Şedinţă cu uşile închise, că aşa au vrut cei din MIRA
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă