Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
16615
De la 07 Ianuarie 2003
89282364

Horoscop

  • 10 April 2008, 23:00
Berbec – Dimineaţă s-ar putea să vă loviţi de o serie întreagă de dificultăţi şi să aveţi impresia că munciţi degeaba. Cei din jur sunt dispuşi să vă ajute. Partenerul de viaţă vă susţine.

Taur – Este posibil să renunţaţi la o călătorie, din cauza sănătăţii. Sunteţi predispus la mici probleme digestive, care se pot rezolva rapid, cu un regim adecvat.

Gemeni – V-aţi propus să începeţi o activitate nouă, dar sunteţi prea nerăbdător. Din cauza agitaţiei, riscaţi să pierdeţi timp preţios. Evitaţi discuţiile în contradictoriu cu colegii!

Rac – Programul de azi este atât de încărcat, încât nu aveţi cum să vă ţineţi promisiunile făcute faţă de familie. Pot interveni încurcături pe care nimeni nu le va mai putea rezolva.

Leu – Vreţi să vă distraţi, dar probleme de familie sau comentarii ale unor rude vă strică buna dispoziţie. Cel mai bine ar fi să ţineţi cont doar de ceea ce este în avantajul dvs.

Fecioară – Acordaţi prea multă atenţie problemelor celor cu care intraţi în contact şi uitaţi de propriile interese. Un împrumut sau un prieten vă poate crea probleme.

Balanţă – Primiţi o ofertă profesională foarte avantajoasă şi trebuie să luaţi o decizie rapidă pentru a da un răspuns în foarte scurt timp. Nu aveţi prea multă vreme pentru consultaţii.

Scorpion – Este necesar să cereţi sfatul partenerului de cuplu pentru a putea rezolva cu succes şi foarte rapid o problemă referitoare la locuinţă.

Săgetător – Nu, astăzi nu este firesc să faceţi speculaţii, de nici un fel. Nici în carieră, oricât de siguri aţi fi, nu forţaţi mâna norocului. Aveţi succes dacă… vă consultaţi partenerul.

Capricorn – Visaţi o sumă de bani. Nu vă faceţi griji, ci planuri, este în firea dvs. să tot plănuiţi. De data aceasta sunt şanse ca să vi se împlinească unele dintre ele şi ar trebui să faceţi cinste.

Vărsător – Vi se împlineşte dorinţa de a schimba ceva. Aveţi încredere în forţele proprii şi voinţa de a acţiona. După-amiază vă simţiţi foarte bine la o întâlnire cu prietenii.

Peşti – Sunteţi mai sentimental ca de obicei cu toate că vă bucuraţi de sprijinul unor persoane importante, ar fi bine să nu vă încredeţi în toate promisiunile.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Comunicat de presă eveniment
Comunicat de presă învăţământ
Comentariul comentariilor (XCIV)
(Ioan Rotundu)
Dorinţa poliţaiului
Nou director, noi reguli
Caravana locurilor de muncă
Se caută firme de consultanţă agricolă
Legalizarea documentelor de studii pentru romanii din Italia
Romanii ar putea avea cetăţenie spaniolă în 5 ani
Unde sunt templele memoriei noastre?
Performantele învăţământului românesc lăudate de presa canadiană
Serviciul secret al comuniştilor de la Chisinau atacă libertatea de exprimare
Scrisoare deschisă adresată preşedintelui României
Program TELE'M Botoşani, vineri, 11 aprilie
Acum sunt trei, dar va câştiga numai unul
Ioan Rotundu
Caravana „Cuza” vine în liceele din judeţ
Vor trebui să dea banii înapoi de la tichetele cadou
Elvădeanu priveşte duios la scaunul de prefect, rămas liber
„Dorule, floare de rouă” la cea de-a şasea ediţie
Liceenii dorohoieni vor avea o sală nouă de sport
Buletinele de vot costă autorităţile aproape 300.000 lei
Pedeliştii acuză Guvernul că face lucruri trăsnite
Ochelari pentru copiii săraci
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă