Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Economic
Editorial
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Gastronomie
Comentarii
Mediu
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8086 lei
1 USD = 4.3072 lei


Număr accesări
Astăzi:
19829
De la 07 Ianuarie 2003
74904091

Horoscop

  • 11 January 2009, 23:00
Berbec – Aveţi un spirit de iniţiativă deosebit, care vă garantează succesul pe plan social şi sentimental. După-amiază, prietenii vă invită la o petrecere. Nu uitaţi că trebuie să vă mai şi odihniţi!

Taur – Sunteţi foarte ocupat cu problemele unei rude mai în vârstă. Pe plan social, traversaţi o zi bună şi aveţi ocazia să vă îndepliniţi visele. Puteţi avea reuşite remarcabile.

Gemeni – Este o zi bună pentru comunicarea cu persoane mai tinere şi pentru negocieri. După-amiază reuşiţi să terminaţi o lucrare importantă în care aţi investit timp şi bani.

Rac – Aveţi ocazia să luaţi o decizie importantă în privinţa relaţiilor sentimentale. Dimineaţa sunteţi foarte ocupat, dar prietenii şi familia vă ajută să rezolvaţi toate problemele.

Leu – Se pare că având un dram de noroc reuşiţi să ieşiţi din impactul financiar în care vă găsiţi. Nu refuzaţi sfaturile primite şi evitaţi speculaţiile pe viitor.

Fecioară – Consideraţi că noile dvs. rude vă provoacă la un fel de întrecere şi vă decideţi să le daţi o lecţie. Experienţa îşi spune cuvântul şi le veţi descalifica foarte uşor.

Balanţă – Optimismul de care vă lăsaţi cuprins vă conduce pe căi greşite. Oricum, entuziasmul de care daţi dovadă îi impresionează pe amici şi îi încântă pe toţi cei dragi dvs.

Scorpion – Acceptaţi, aparent cu umor, ultimele decizii ale familiei, dar sunteţi hotărât, în realitate, să acţionaţi cum doriţi. Vă dezvoltaţi capacitatea de a vă disimula sentimentele.

Săgetător – Vă concentraţi energia pentru a-i ajuta pe ceilalţi şi descoperiţi că nu sunteţi apreciat deloc. Deveniţi mai sensibil, mai nemulţumit, şi vă îndepărtaţi de intenţiile altruiste.

Capricorn – Renunţaţi la prelungirea programului de lucru pentru a face o surpriză plăcută persoanei iubite. În familie sunteţi lăudat pentru dinamism, curaj şi perseverenţă.

Vărsător – Interesul vă este captat de o persoană care vă face unele mărturisiri legate de starea de sănătate a cuiva drag. Încercaţi să-l ajutaţi în măsura în care puteţi.

Peşti – Vă preocupă organizarea unei excursii sau a unei simple întâlniri cu rudele apropiate. Aveţi surpriza de a fi refuzat fără a vi se oferi motive.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Delirium tremens sau când neputinţa îşi arată colţii
Comentariul comentariilor V
(Ioan Rotundu)
Chip de a recunoaşte soacra
Ce-a primit Băsescu de la Putin şi ce i-a dat în loc
Angajări avantajoase în Austria
Lor să le fie primit, iar noi s-avem poftă!
tobă ca pe vremea bunicilor
Nu se poate face o deszăpezire perfectă, dar nici în bătaie de joc
Posibil noi ajutoare de la Uniunea Europeană şi în acest an
A fost inaugurat sediul de la Permise
Banii europeni mai salvează două drumuri judeţene
Actuala strategie de dezvoltare a judeţului este o mizerie
Un eveniment cultural care va ridica mult prestigiul judeţului
…mustesc în spirit!
Ioan Rotundu
Programul de evaluarea sănătăţii mai agonizează
Operaţiunea „Casa verde” amânată cu o lună
Sporurile funcţionarilor publici sunt luate la bani mărunţi
Cei de la DVS au înnebunit de tot. Ţăranii au fost fugăriţi de pe piaţă
în tot acest timp noi importăm mărar şi pătrunjel
Fruntaşi la… îmbolnăviri
Împărţirea puterii: agonie şi extaz
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă