Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Economic
Fapt divers
Editorial
Sănătate
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
4660
De la 07 Ianuarie 2003
104643410

Horoscop

  • 22 February 2012, 23:00
Berbec – Faceţi ce vreţi, doar cu farmecul dvs. firesc, o impresie mai mult decât favorabilă, celor cu care intraţi azi în contact. Din păcate, sunteţi cu energia vitală la limită.

Taur – Nu sunteţi obligat de nimeni să vă purtaţi cu atâta solicitudine cu persoanele de sex opus, dar cert este că acest comportament dă rezultate, îi cuceriţi pe toţi!

Gemeni – Nu suportaţi să nu deţineţi controlul tuturor situaţiilor, problemelor, proiectelor. Vi se cere părerea despre un nou coleg iar părerile dvs. dau de gândit şefilor.

Rac – Reacţionaţi cu brutalitate la propunerile care vi se fac de dimineaţă de prieteni şi cu destul de mare agresivitate la reproşurile primite după-amiază. Nu sunteţi mulţumit de nimic.

Leu – Este posibil ca o persoană din anturajul dvs. să aibă o problemă de sănătate. Ar fi cazul să vă faceţi timp pentru a fi alături de ea. Dacă aveţi de luat o decizie, nu trebuie să o amânaţi.

Fecioară – Discuţiile aprinse dintre dvs. şi partenerul iubit nu creează o atmosferă propice relaţiilor intime, dar partenerul va deveni brusc afectuos şi vă va crea o dispoziţie romantică.

Balanţă – Pare foarte probabil ca persoana iubită să vă răsplătească astăzi cu un cadou pe care nu-l aşteptaţi şi nu ar fi rău ca şi dvs. să fiţi pregătit corespunzător acestei situaţii.

Scorpion – Energia dvs. fizică ajunge astăzi la un nivel destul de redus şi nu veţi reuşi nimic dacă veţi forţa nota. Lăsaţi-vă dus de curent, căci meritaţi o zi de odihnă.

Săgetător – Este o zi a ratărilor, în care toate planurile pe care vi le-aţi făcut cu multă migală şi mare speranţă, se vor dovedi complet lipsite de realism.

Capricorn – Puterea dvs. de convingere atinge cote maxime. Prietenii şi familia vor juca un rol important în viaţa dvs. în această zi, căci vă vor oferi echilibrul sufletesc de care aveţi nevoie.

Vărsător – Împărţiţi responsabilităţile de serviciu cu un coleg. Trebuie să duceţi în spate volumul de muncă a două persoane şi riscaţi să fiţi mustraţi pentru ineficienţă.

Peşti – Primiţi o invitaţie la care trebuie să răspundeţi urgent, mai ales că eraţi deja decis să luaţi legătura cu persoana respectivă. Amânaţi imediat toate problemele personale.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Nu pot fi repere morale
Ioan Rotundu
Caricatura zilei
Bancul zilei: Femeia termometru
1 misiuni de înlăturare a pericolului de pe acoperişuri
Grecia dezbate şi mai multe măsuri de austeritate
Reprezentanţii FMI şi CE au venit cu un mesaj foarte încurajator
ne gândim la bunăstarea cetăţenilor
Un nou scandal in Grecia
grecii au transferat în băncile străine aproape 21 de miliarde de euro
CE trimite ACTA la verificări la Curtea Europeană de Justiţie
Au găsit între 42 şi 84 miliarde metri cubi de gaze în Marea Neagra
Premieră „furtunoasă” la Teatrul Mihai Eminescu
CJ Botoşani: Începe evaluarea directorilor de instituţii de cultură
Oamenii de afaceri sunt constrânşi politic cu controale
dacă încearcă să se înscrie în PP-DD
Dorohoi: Mihai Aniţulesei vrea primarul municipiului
de va fi ales, va pune pe băţ pielea angajaţilor din Primărie
Să fie managementul privat salvarea spitalelor?
Absenteismul şcolar i-a speriat pe profesori
Capcana termopanelor cu preţuri mici
Masonerie şi Ortodoxism
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă