Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Editorial
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Religie
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
11728
De la 07 Ianuarie 2003
95288525

Horoscop

  • 26 September 2013, 23:00
Berbec – S-ar putea ca o problemă de sănătate să vă împiedice să ajungeţi la o întâlnire. Relaţiile cu partenerul de viaţă sunt puţin tensionate, din cauza unei rude mai în vârstă.

Taur – Orice bucurie pe care vreţi să o faceţi rudelor va fi foarte apreciată. Achiziţiile de obiecte decorative vor îmbogăţi starea dvs. de spirit. Important este să nu exageraţi.

Gemeni – Călătoriţi şi trageţi concluzii în urma discuţiilor purtate cu persoane influente. Vă dau de furcă punctele de vedere inflexibile care ar putea să întârzie o afacere fructuoasă.

Rac – Rudele dvs. se gândesc la priorităţi, prietenii vor avea mai multe dorinţe, iar dvs. trebuie să-i înţelegeţi pe toţi. Important este să vă acordaţi timp de gândire – pentru a găsi soluţia corectă.

Leu – Vă preocupă o sumă de bani, o recompensă. Cu încredere, cu insistenţe problema se poate rezolva. Este de preferat să vă preocupaţi personal de acest aspect fără să intervină alţii.

Fecioară – Veţi încerca să-i convingeţi pe ceilalţi să facă cum vreţi dvs. În schimb, veţi stârni invidia şi gelozia unor persoane influente, dar nu trebuie să vă faceţi probleme.

Balanţă – Aţi putea avea o izbucnire neaşteptată într-un cadru mai larg sau aţi putea avea o stare de nelinişte. O veste bună de la o persoană dragă vă va aduce zâmbetul pe buze.

Scorpion – Veţi primi o mulţime de mesaje de la şi despre prieteni. Vi se vor face tot felul de propuneri cât se poate de tentante. Nu aveţi nici un motiv să le refuzaţi.

Săgetător – Nu prea sunteţi în formă şi aveţi impresia că nu vă reuşeşte nimic. Nu vă îngrijoraţi! Cei apropiaţi vă ajută. Puteţi să rezolvaţi o problemă financiară. Nu vă pierdeţi răbdarea!

Capricorn – Spiritul dvs. întreprinzător este foarte apreciat de anturajul dvs., chiar şi de rivali. Avansaţi idei şi vă consultaţi cu specialiştii în chestiuni de ultimă oră. Fiţi fermi!

Vărsător – Deşi vă ştiţi capacitatea de muncă, vă simţiţi nedreptăţiţi şi riscaţi să faceţi unele gafe. Nu e bine să vă contrazică nimeni, mai cu seamă dacă aveţi de-a face cu prietenii apropiaţi.

Peşti – Curiozitatea vă determină să studiaţi mult şi să aflaţi lucruri interesante şi utile. Aveţi câte ceva de făcut prin casă. Bazaţi-vă mai mult pe dvs., partenerul nu e dispus să vă ajute.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Încă o mărire de taxe: Preţul rovinietei va creste substanţial
Reacţie la scandalul Ponta vs. agenţia Reuters
României îi va fi refuzată aderarea la Schengen
Ponta nu crede în soulele lui Hollande
Bancul zilei: Sinceritate conjugală
CE a lansat un infringement împotriva României din cauza legislaţiei privind emisiile industriale
Partidele politice ar putea să facă împrumuturi financiare pentru campaniile electorale
Ponta îl ironizează pe Antonescu pe tema privind amnistierea primarilor în incompatibilitate
Preot bătut de credincioşii de la care a luat bani să le vindece copilul cu rugăciuni
"Cu lacrimi, am sa ţip la tine, Doamne, alege-s-ar praful de ei!"
România şi Bulgaria nu îndeplinesc condiţiile pentru a intra în Schengen
Dan Voiculescu consideră condamnarea o mare nedreptate
mesaj către cei care nu-l plac: Să nu se bucure prematur, orice s-ar întâmpla
Dan Voiculescu a fost condamnat la 5 ani de închisoare cu executare
pPrejudiciul de recuperat: peste 60 milioane de euro
Botoşani, oraşul aflat sub zodia nefastă a social-democraţiei
Ioan Rotundu
Dacian Cioloş, propune liberalizarea pieţei UE pentru vinurile basarabene
Un şut în cur maestrului Cobâlă
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă