Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Administraţie
Social
Sindicate
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7440 lei
1 USD = 4.1547 lei


Număr accesări
Astăzi:
4773
De la 07 Ianuarie 2003
68410080

Horoscop

  • 18 October 2006, 23:00
Berbec – Norocul vă surâde pe terenul problemelor sentimentale. Vi se confirmă o teorie referitoare la moşteniri importante. Unul dintre amici vă contactează pe neaşteptate.

Taur – Chiar dacă în aparenţă sunteţi înconjurat de prieteni, există mari tendinţe de izolare şi frustrare. Instinctele dvs. sunt puternice şi trebuie controlate.

Gemeni – Familia vă ajută să vă reveniţi şi să vă reorganizaţi viaţa de zi cu zi. Pentru a beneficia de maximum de energie fizică, este necesar să vă stabiliţi un orar strict.

Rac – Cu toate eforturile pe care le faceţi, nu-i puteţi determina pe cei din anturajul dvs. să vă dezvăluie secretele lor. Curiozitatea nu vă dă pace, dar seara renunţaţi.

Leu – Planurile dvs. de călătorie sunt contramandate, dar se pare că acest lucru nu vă supără cel mai tare, ci atitudinea iubitei. Decepţiile continuă toată ziua.

Fecioară – Vă veţi lovi de încăpăţânarea celorlalţi ca de un zid şi vă va fi greu să duceţi la bun sfârşit ceea ce v-aţi propus astăzi. Ascultaţi şi sfatul partenerului.

Balanţă – Deveniţi rigid în conversaţii mai ales dacă este vorba despre bani sau despre strategii de rezolvare a problemelor de serviciu. Încercaţi să fiţi mai cu umor.

Scorpion – Veşti numeroase. Abia aveţi timp să ţineţi pasul cu evenimentele. Persoane care doresc să vă spună un secret, să vă revadă, vor găsi tot felul de pretexte.

Săgetător – Sunteţi îngrijoraţi pentru persoane care au probleme de sănătate. Şi chestiunile financiare din familia dvs. vă obligă să găsiţi noi soluţii de rezolvare.

Capricorn – Va trebui să vă înarmaţi cu răbdare şi diplomaţie şi să zâmbiţi mai mult. Întâmplările neprevăzute vă pot aduce unele bucurii legate de un drum lung.

Vărsător – Dvs. sunteţi irascibil iar partenerul încăpăţânat, o combinaţie cât se poate de bună pentru a fi fiecare pe lungimea lui de undă şi a ajunge la conflict.

Peşti – Astăzi nu daţi dreptul la replică celor din casă şi din cauza aceasta se vor simţi frustraţi şi tiranizaţi. Vi se propune un parteneriat care vă va surprinde.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

[ Comentarii (0)]


Furnizarea căldurii va începe săptămâna viitoare
Dilema ţărănistului Furtună
Niţură a fost achitat
Actorul între arta creativă şi transfigurarea în personaj
“Ivan Turbincă” pe scenele din ţară
Şeful IPJ îşi face griji pentru creşterea furturilor de animale
Comunicat de presă - concurs
Bătrân accidentat pe carosabil
Experţii UE ne învaţă cum să găsim soluţii pentru a proteja natura
Copii care luptă prin artă împotriva exploatării prin muncă
Liceul "Grigore Antipa" implicat într-un proiect cu parteneri francezi
Primarii botoşăneni între hoţie şi incapabilitate
Şefii judeţului aşteaptă rezultatele la examen
Ajutoare financiare de urgenţă acordate de Direcţia Muncii
S-a prelungit termenul de depunerea cererii pentru ajutoare la căldură
Lidera Ţiprigan îşi radicalizează discursul
Precauţie de martor
Budincă de griş cu mere şi zahăr vanilat
Comentariu la comentarii (CLXXXIX)
(Ioan Rotundu)
Românul şi gâlceava
Avem la catedră profesori beţivi şi cu probleme psihice
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă