Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Sindicate
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi:
17226
De la 07 Ianuarie 2003
80010805

Horoscop

  • 24 October 2006, 23:00
Berbec – Cineva aşteaptă o veste de la dvs., însă se pare că nu vă interesează deocamdată acest aspect. Intenţionaţi să întreprindeţi o călătorie cu care familia nu e de acord.

Taur – Dacă nu să simţiţi prea bine, un consult la medicul dvs. de familie ar fi binevenit. Graba şi nerăbdarea îşi vor pune amprenta asupra deciziilor de acţiune.

Gemeni – Ceva nu vă iese cum doriţi şi acest lucru vă dezamăgeşte şi vă dă peste cap toată ziua. Primiţi vizita unei persoane de sex opus care vă va scoate din această stare.

Rac – Sunt posibile crize de personalitate, aşa că este recomandabil să evitaţi discuţiile cu persoane pe care nu le agreaţi. Un prieten bun are nevoie de sfatul dvs.

Leu – Vremea vă dă o stare de melancolie, însă toate vă merg bine. Astăzi veţi fi solicitat de cineva din familie şi nu este exclus să întreprindeţi o călătorie.

Fecioară – Vă propuneţi să realizaţi prea multe priorităţi într-o singură zi. Ritmul acesta alert, autoimpus, fără motive reale, poate să aducă prejudicii de imagine publică.

Balanţă – Vă simţiţi obosit şi aveţi impresia că nu veţi mai reuşi să faceţi faţă pretenţiilor exagerate ale familiei. Este doar o părere, în realitate realizaţi mai multe decât v-aţi propus.

Scorpion – Astăzi reuşiţi să creaţi în jur o atmosferă optimistă, plină de vioiciune. Celibatarii se vor implica într-o relaţie sentimentală pe care o doresc cât mai armonioasă.

Săgetător – Un prieten vă va face o mare bucurie. Vizită neaşteptată vă va face să uitaţi de grijile cotidiene. Veţi avea parte numai de veşti bune.

Capricorn – Optimismul dvs. este punctul forte astăzi. Încercaţi să faceţi haz de necaz în loc să staţi bosumflaţi când ceilalţi se amuză pe seama dvs. Sinceritatea este recomandată.

Vărsător – Nu aveţi răbdare să vă analizaţi proiectele şi vă gândiţi să le puneţi în practică. Ar fi bine să nu vă ambiţionaţi să vă rezolvaţi singuri toate problemele.

Peşti – Vă gândiţi să vă apucaţi de ceva nou, poate chiar să vă schimbaţi serviciul. Aţi vrea să faceţi altceva, pentru că v-aţi săturat de rutina în care trăiţi de ceva timp.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Comentariu la comentarii (CXCIII)
(Ioan Rotundu)
Românul şi BALIVERNELE
COMUNICAT DE PRESĂ
Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani
„Copilul şi cartea”
Cartofi cu brânză şi cârnaţi la cuptor
Dichisituleee!
Impresii suedeze relatate de prefectul Roman şi primarul Flutur
Consilierii municipali ne vor decide soarta pentru iarnă
Conducta de gaze Hârlău – Botoşani nu mai este o himeră
Licitaţie pentru reabilitarea Centrului Istoric
Incubatorul de afaceri va fi dotat prin fonduri europene
Expoziţie botoşăneană dedicată Ambasadorului Chinei în România
Securitatea şi sănătatea tinerilor în muncă
Judeţul va primi zece microbuze şcolare
Concursul pentru inspectori şcolari este lipsit de miză
Întâlnire cu directorii din centrele financiare şcolare
CJAS a primit rectificare de buget
Ce l-a impresionat pe Grindei în Suedia?
Dotări de două miliarde la APM
Răzbunare cu foc
De beat ce era, şi-a dat foc la gospodărie
Funcţionarii publici sunt în continuare nemulţumiţi
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă