Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Gastronomie
Aniversări
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
5177
De la 07 Ianuarie 2003
108336353

Horoscop

  • 20 November 2006, 23:00
Berbec – Se accentuează dorinţa dvs. de a obţine câştiguri suplimentare. În acest sens gândurile sunt obositoare. Gândiţi pozitiv; liniştea sufletească este cel mai mare câştig!

Taur – Solicitările altora vă asaltează de la prima oră. Trecând peste defectele minore ale partenerilor de afaceri, veţi ţine pasul cu evenimentele. Fiţi generoşi cu cine merită!

Gemeni – S-ar putea să trebuiască să-i împăcaţi pe părinţi. Motivul discordiei s-ar putea să fiţi chiar dvs. Influenţa prea mare a unei rude în vârstă vă poate provoca o reacţie dură.

Rac – Zi a bunei dispoziţii. Nu e cazul să faceţi glume pe seama partenerului iubit, mai ales în public. Discuţiile sincere dau rezultate bune azi – sunt favorizate.

Leu – Din cauza nesăbuinţei şi a încăpăţânării, riscaţi să vă faceţi duşmani. Chiar dacă pe faţă nimeni nu are curajul să vă înfrunte, pe ascuns veţi fi bârfit şi dezaprobat.

Fecioară – Nu vă neliniştiţi dacă vi se pare că sunteţi „condus”, că nu sunteţi dvs. cel care ia toate deciziile. Calmul şi discreţia în exprimarea sentimentelor vor fi în avantajul dvs.

Balanţă – Dimineaţă sunteţi uşor confuz şi este posibil ca la serviciu să vă mişcaţi mai încet. Evitaţi discuţiile în contradictoriu cu şefii şi străduiţi-vă să recuperaţi întârzierile.

Scorpion – Una dintre cele mai complicate zile. Fiţi deosebit de vigilent! Colegii v-ar putea da o idee bună, însă răspunderea în faţa celor care vă conduc vă aparţine în exclusivitate.

Săgetător – S-ar putea să fiţi dezamăgit de partener. Nu vă grăbiţi cu concluzii şi nu acţionaţi pripit. Mâine vă veţi da seama că el nu are nici o vină.

Capricorn – Relaţiile cu părinţii rămân stabile iar interesul dvs. faţă de casă şi familie se mai temperează. Fiţi rezervat şi calculat în cheltuieli.

Vărsător – Veţi fi total sub influenţa prietenilor. În relaţia cu partenerul iubit, prietenul nu este un bun sfătuitor. Inima vă va spune ce aveţi de făcut în continuare.

Peşti – Copiii vă aduc bucurie şi diversitate în viaţa cotidiană, reuşesc să vă împace cu partenerul. Le puteţi propune rudelor să vă facă o vizită seara acasă.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Liber de moravuri
(Cârcotaşul)
Comentariu la comentarii (CCXII)
(Ioan Rotundu)
Hoţii de hotelier
Românul şi CONSUMUL
Oferta noastră este reciproc avantajoasă
Ce fel de porc tăiem
O investiţie de succes, dar şi cu probleme
Cadrele medicale intră în grevă de avertisment
Până la finele anului Centru de recuperare adulţi va fi gata
Inspectori de biologie instruiţi la CCD
Locuri de muncă pentru tinerii instituţionalizaţi
Declaraţiile fiscale pot fi trimise online
Restanţieri la plata comisionului către ITM
Botoşănenii au câştigat interpretarea la Festivalul “Mihail Sorbul”
Pentru Eleazar, calea succesului s-a deschis a doua oară
O cumpănă grea pentru botoşăneni
Dărăbănenii intră cu case reabilitate de la inundaţii după doi ani
Oraşul Săveni intră în UE cu pietonal
DJT Botoşani a trecut cu bine evaluarea naţională
Cardul de asigurare de sănătate european
Urban Serv vrea majorarea taxei de salubrizare
Felicitare zi de naştere
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă