Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Fapt divers
Editorial
Sănătate
Administraţie
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Proverbe şi...
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
26200
De la 07 Ianuarie 2003
92776410

Horoscop

  • 11 December 2006, 23:00
Berbec – Nu imitaţi comportamentul partenerului! Dacă aveţi idei despre un proiect, ar fi mai bine să le expuneţi decât să aprobaţi cu jumătate de gură proiectele altora.

Taur – Ştiţi să canalizaţi discuţiile pe făgaşul dorit de dvs. O plimbare romantică la braţul partenerului va reuşi să rezolve multe neînţelegeri. Vă veţi întâlni cu nişte prieteni.

Gemeni – Prietenii vă impulsionează să cheltuiţi mai mult decât trebuie. Veştile primite de la rude nu vă încântă. Sunteţi indecis atunci când trebuie să luaţi hotărâri de suflet.

Rac – Sunteţi mai lipsit de energie ca de obicei, dar compensaţi cu inspiraţie şi simţ artistic. Visaţi ceva mai mult şi faceţi planuri de viitor, care vor necesita retuşuri.

Leu – Astrele spun că cel mai bine ar fi să evitaţi bârfele şi aglomeraţia. Sunt posibile unele cheltuieli neplanificate. Aţi dori să faceţi ceva deosebit.

Fecioară – Starea sănătăţii este bună şi veţi reuşi să duceţi la capăt multe treburi gospodăreşti şi să daţi curs şi unei invitaţii unde veţi fi lăudat.

Balanţă – Este necesar să găsiţi soluţii care să vă permită să nu perturbaţi programul prestabilit. Lăsaţi la o parte toate dorinţele dvs. pentru a satisface doleanţele partenerului.

Scorpion – Vi se înapoiază nişte împrumuturi sau este posibil ca şefii să recunoască faptul că nu vă oferă cât meritaţi. Profitaţi de circumstanţe pentru a vă recupera toate drepturile.

Săgetător – Vă risipiţi timpul şi nu faceţi mai nimic, tocmai când sunteţi suprasolicitat de şefii dvs. direcţi. Pe deasupra, aveţi de înfruntat un adversar bine pregătit.

Capricorn – Vi se reproşează încrederea pe care continuaţi să o aveţi în prieteni şi rude. Este de preferat să nu luaţi în seamă pentru moment astfel de nemulţumiri superficiale.

Vărsător – Va trebui să vă adunaţi toate forţele deoarece există şansa unor realizări deosebite, cu condiţia să nu lăsaţi nimic la voia întâmplării. Situaţia financiară nu e bună.

Peşti – Noutăţile vor avea un rol neplăcut. Cele mai multe veşti vă pot dirija în direcţii greşite în mod intenţionat. Verificaţi toate mesajele pentru a fi siguri că nu sunt simple zvonuri.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Nu deţinuţii sunt adevăraţii puşcăriaşi
Ioan Rotundu
Comentariu la comentarii (CCXXVI)
(Ioan Rotundu)
Supărarea lui badea Gheorghe
Chifteluţe de peşte
Citate şi cugetări din CUBA
Românul şi ÎNAINTAREA
Campanie de conştientizare cu privire la reciclarea deşeurilor
Spitalele pot scăpa de datorii
Campania iniţiată de CJAS continuă
Crimă din gelozie
Grefier implicat într-un accident rutier
Bătut în drum spre casă
Molizi în ghivece scoase la vânzare de Direcţia Silvică
Municipalitatea trage tare pe ultima sută
Angajaţi ai primăriei iertaţi de executiv
Primii chiriaşi ANL au primit ieri cheile locuinţelor
Pregătirile pentru sărbători intră în linie dreaptă
Complicaţii ce pot afecta populaţia din cauza programului Samtid
Intrăm în UE purificaţi de focul artificiilor şi îmblânziţi prin muzică
Spectacol gratuit la Teatrul „Mihai Eminescu”
Furtună priveşte cu optimism spre 2007
Subprefectul Elvădeanu a rămas la cârma judeţului
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă