Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Administraţie
Sindicate
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Proverbe şi...
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
10406
De la 07 Ianuarie 2003
122870473

Horoscop

  • 14 December 2006, 23:00
Berbec – Trebuie să aveţi control în toate aspectele vieţii! În special asupra comportamentului copiilor. Nu ezitaţi să cereţi precizări dacă nu aţi înţeles bine ceva.

Taur – Iată o minunată şansă de a străluci prin cunoştinţele şi experienţa pe care le aveţi. Nu încercaţi să vă impuneţi, ci uşor, cu un zâmbet, să faceţi cunoscută poziţia.

Gemeni – Zi ideală pentru a face calcule, a planifica. Faceţi bilanţul veniturilor şi al cheltuielilor. Planificaţi riguros cheltuielile familiei.

Rac – Amintiţi-vă că vorbele nu sunt nici pe departe lucrul cel mai important. Dacă alesul dvs. este mai tăcut, nu înseamnă că trebuie să vă puneţi ambiţia să faceţio din el un vorbăreţ.

Leu – Este important să păstraţi relaţiile bune cu prietenii, chiar dacă rugăminţile lor vi se par inoportune. Făcând o concesie mică acum, veţi fi, de fapt, în câştig.

Fecioară – Dragostea dvs. e atât de fierbinte încât ar putea încălzi întreaga planetă. Nu uitaţi să dăruiţi mult din căldura dvs. sufletească şi celor dragi.

Balanţă – Se pare că aveţi probleme pe plan sentimental. Păstraţi-vă calmul şi nu vă grăbiţi să replicaţi! Sfaturile prietenilor vă pot fi utile, dacă vă temperaţi orgoliul.

Scorpion – Vă concentraţi asupra familiei şi celor dragi care vor răspunde cu uşurinţă cererilor dvs. Spre seară, puteţi primi o veste bună.

Săgetător – Astăzi nu sunteţi prea comunicativ şi ar fi bine să amânaţi întâlnirile de afaceri. Nu este momentul să luaţi decizii importante în domeniul profesional.

Capricorn – Un prieten nu îşi respectă promisiunea făcută cu puţin timp în urmă, ceea ce vă irită peste măsură. Dacă veţi da dovadă de înţelegere, veţi evita o ceartă.

Vărsător – Din cauza stării de confuzie pe care o resimţiţi, nu puteţi lua întotdeauna decizia corectă. Nu este cazul să plecaţi urechile la bârfele din jurul dvs.

Peşti – Dimineaţa, aveţi tendinţa să vă supraapreciaţi capacitatea de efort. Este foarte bine că aveţi încredere în forţele proprii, dar păstraţi-vă realismul!


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Europa, venin, dar ia bine aminte!
Ioan Rotundu
Un altfel de Doru Petrariu
Citate şi cugetări din Ecuador
Comunicat de presă
Iepure cu măsline
Vestea bună era cea rea
Românul şi BRADUL TÂNĂR
Comentariu la comentarii (CCXXIX)
(Ioan Rotundu)
Eveniment cultural deosebit prin dedicaţia sa
LSI a rezolvat problema cadrelor cu 25 de ani vechime
Directori numiţi cu delegaţie
Brazi confiscaţi
Potenţiali braconieri, depistaţi de poliţiştii de frontieră
Asigurare tip Carte Verde falsă
Sindicatele din învăţământ trag linia la sfârşit de an
Se dă startul Sărbătorilor de iarnă
15 penegişti pleacă la Bucureşti
Ciuştea îl pune la zid pe peremistul Baban
Economie substanţială la licitaţia de proiectare a celor 16 drumuri
Ciuştea vrea să determine primăriile să plătească susţinerea copiilor
Mai multă linişte în trafic
Rapsozii hoinăresc prin Europa
50 de ani de la înfiinţarea Asociaţiei Filateliştilor din Botoşani
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog