Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Social
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Proverbe şi...
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
23226
De la 07 Ianuarie 2003
122908875

Horoscop

  • 6 March 2007, 23:00
Berbec – O dispută cu unul dintre părinţi va izbucni de la primele ore ale zilei. Fiţi mai diplomat şi problema se va rezolva de la sine.

Taur – De energie nu duceţi lipsă, dar aveţi tendinţa de a vă apuca de foarte multe lucruri şi timpul vă presează. Ar fi bine dacă nu aţi mai acţiona pe atâtea direcţii.

Gemeni – Devotamentul persoanei iubite vă influenţează pozitiv activitatea şi vă face să căpătaţi curaj în acţiunile pe care doriţi să le demaraţi.

Rac – Veţi avea unele discuţii cu un prieten sau veţi descoperi că acasă s-a stricat ceva de valoare. E posibil să simţiţi că viaţa personală vă este invadată.

Leu – Vă veţi bucura de intervenţia unei persoane în vârstă, care a decis să vă sprijine din umbră. În familie, sunteţi dispuşi să faceţi unele compromisuri.

Fecioară – Cu zâmbetul pe buze, veţi reuşi astăzi să soluţionaţi chestiuni delicate. Aveţi în plus, şansa de a câştiga sume suplimentare, din activităţi desfăşurate în afara serviciului.

Balanţă – Este posibil să primiţi veşti bune în legătură cu profesia. Dacă plănuiţi să faceţi unele schimbări, trebuie să ştiţi că acum e momentul prielnic oricărui demers.

Scorpion – Proiectele începute astăzi au mari şanse să se materializeze. În dragoste aţi putea avea parte de unele surprize, una din ele fiind reîntâlnirea cu un fost coleg.

Săgetător – E un moment potrivit pentru a vă apuca de studiul a ceva ce vă interesa de mult timp, dar pentru care nu aţi găsit timp. În viaţa de cuplu trebuie să înlăturaţi scepticismul.

Capricorn – Situaţia financiară se va îmbunătăţi, deşi e nevoie să faceţi puţină economie. E momentul pentru a îndrăzni să spuneţi ceva ce vă deranjează de mult timp.

Vărsător – Credeţi că rezolvarea problemelor sentimentale ţine de surpriza pe care o amânaţi s-o faceţi partenerului. Daţi dovadă de curaj şi spuneţi-le celorlalţi ceea ce aveţi pe suflet.

Peşti – Dimineaţă, dovediţi că sunteţi perseverent şi pus pe fapte mari. După-amiază vă înţelegeţi foarte bine cu copiii şi persoanele mai tinere. Nu faceţi promisiuni!


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Comentariu la comentarii (XLVII)
(Ioan Rotundu)
Japonia II
Ruşinica rabinului
Tocană ţărănească cu carne
Transpunând femeia în cartofilie şi filatelie
Deţinuţii urcă pe scena Teatrului „Mihai Eminescu”
Demiterea dă tot mai insistent târcoale directorilor Rizac şi Pavel
Peste 4000 autovehicule vor fi radiate
Sprijin pentru Fundaţia pentru SMURD
Selecţie la Mărţişor Dorohoian
Mărţişoare Guvernamentale pentru nevoiaşi
Surprize pentru femeile din PSD
Conţac acuză afaceri cu maşini la APIA
Subiectele pentru examenele naţionale ajung în şcoli
Elevii din două licee sunt educaţi pentru viaţa de familie
Analizele pentru apa potabilă se fac numai pe bani
Femeile deţinute vor avea parte de un program special
Pacienţii vor avea un telefon la care să-i reclame pe medici şi asistente
Ambulatorul Spitalului Judeţean poate beneficia de un program european
O nouă şansă pentru deţinătorii de baraje
Dispărut de la domiciliu
Românul şi ploconul
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog