Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Învăţământ
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
2348
De la 07 Ianuarie 2003
123112747
pnl

Horoscop

  • 19 August 2014, 23:00
Berbec
Astazi aveti noroc la examene. Puteti sa luati decizii importante, cu bataie lunga in viitor. Dimineata aflati ca veti pleca intr-o delegatie. Aveti rabdare si pastrati-va optimismul! Schimbarile care vor urma va sunt favorabile.

Taur
Schimbarile de la serviciu va ofera ocazia sa va asumati noi responsabilitati. Sefii si de colegii va apreciaza initiativele. Spre seara, s-ar putea sa primiti vesti bune de la o ruda indepartata, despre care nu mai stiati nimic de mult timp. Este posibil sa fiti invitat la o nunta.

Gemeni
Va puteti ocupa de afaceri si aveti ocazia sa finalizati lucrari incepute mai demult. Sunteti bine dispus si aveti capacitatea sa luati decizii corecte cu privire la problemele financiare. Este o zi favorabila comunicarii cu partenerul de viata si cu prietenii. Va recomandam sa nu va uitati promisiunile!

Rac
Sunteti optimist, ceea ce va ajuta sa depasiti mai usor grijile de zi cu zi. Dupa-amiaza faceti planuri de calatorie impreuna cu intreaga familie. Nu va bazati decat pe banii pe care-i aveti in casa!

Leu
Zi buna, in care totul va merge din plin. Sunt favorizate activitatile noi si relatiile cu partenerii de afaceri. Puteti investi, pentru ca este o perioada in care puteti rezolva orice problema financiara. Spre seara, primiti musafiri din alta localitate.

Fecioara
Dimineata intervin evenimente neprevazute si nu va puteti respecta programul. Nu va ingrijorati, pentru ca schimbarile sunt favorabile! Faceti cunostinta cu o persoana mai in varsta, care va ajuta sa demarati o activitate extraprofesionala. Va sfatuim sa evitati speculatiile financiare.

Balanta
Zi favorabila studiului, calatoriilor in interes personal si comunicarii. Optimismul si ambitia va ajuta sa treceti mai usor peste o deziluzie sentimentala. Sunteti activ in societate si simtiti ca prietenii va sunt aproape. Va recomandam sa nu neglijati odihna.

Scorpion
Aveti noroc si reusiti sa treceti peste orice obstacol. Puteti sa terminati cu bine aproape orice va propuneti. Este o zi buna pentru studii aprofundate, examene, lucrari si proiecte. Relatiile sentimentale sunt foarte bune, dar va sfatuim sa acordati mai multa atentie problemelor de familie.

Sagetator
Va puteti imbunatati considerabil situatia financiara. Aveti ocazia sa obtineti cu usurinta mici castiguri, atat de la serviciu, cat si de pe urma unei afaceri. Sunt sanse sa faceti o investitie pe termen lung si planuri legate de pregatirea profesionala a cuiva din familie. Va sfatuim sa va menajati sanatatea. Nu neglijati odihna!

Capricorn
Dimineata vi se ofera ocazia sa demarati o afacere. Va sfatuim sa nu va grabiti, ca sa nu luati o hotarare gresita. Pe plan sentimental, relatiile cu persoana iubita sunt foarte bune. Aveti ocazia sa petreceti impreuna o seara romantica.

Varsator
Daca va aflati in fata unei dileme cu privire la o mica afacere, va sfatuim sa nu ezitati. Aveti ocazia sa castigati o suma importanta. Nu neglijati problemele de serviciu, pentru ca riscati o penalizare! Este recomandabil sa fiti cumpatat la masa

Pesti
Dimineata va preocupa anumite probleme juridice legate de afaceri. Sunteti nevoit sa alergati putin, dar rezultatele sunt pe masura. Daca trebuie sa faceti cheltuieli mari, nu va faceti griji! Va veti recupera banii in scurt timp si, oricum, va ajuta o ruda.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


O bancă şi un notar şi-au unit forţele pentru a lăsa fără casă o femeie oarbă (III)
Un Buhăianu fără morală, fără principii
Ciudăţeniile din gândirea arhitectului Dan Sandu
Bancul zilei: Amabilitatea ospătarului
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog