Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Economic
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Gastronomie
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
15297
De la 07 Ianuarie 2003
85075383

Horoscop

  • 19 November 2006, 23:00
Berbec – Vă sunt deschise toate uşile, dar preferaţi să fiţi doar acolo unde sunteţi remarcat şi lăudat. Aveţi nevoie de tact şi amabilitate. Nu e cazul să spuneţi chiar orice.

Taur – Vă bucuraţi de ceva popularitate, dar prea multă încredere în persoanele cu care lucraţi strică. În casă aveţi neînţelegeri cu partenerul de viaţă.

Gemeni – Sentimental, domnesc incertitudinea şi suspiciunea. Atenţie la intrigi şi bârfe, să nu cădeţi chiar dvs. în plasă! Dacă aveţi un ritm ordonat de viaţă, sănătatea e bună.

Rac – Nu căutaţi sfatul sau susţinerea celor din jur. Aveţi multă energie şi sunteţi capabil să întreprindeţi singur paşii importanţi pentru a rezolva ceea ce aveţi de făcut.

Leu – Ascultaţi-vă partenerul şi nu vă lăsaţi antrenat în dispute. Nu este cazul să comunicaţi tuturor despre schimbările pe care aveţi de gând să le faceţi în relaţia dvs.

Fecioară – În rezolvarea problemelor importante, ţineţi cont de opiniile celor apropiaţi. Chiar dacă nu sunteţi de acord, nu e cazul să le ignoraţi sfaturile.

Balanţă – Ocupaţi o poziţie de aşteptare, nu vă amestecaţi în disputele celor din familie. Tăcerea e de aur! În final, dvs. veţi câştiga: vorbele dvs. vor fi decisive.

Scorpion – Urmăriţi ceea ce se petrece la serviciu. Urmează unele modificări de structură. Încercaţi să nu pierdeţi şansa care vi se oferă.

Săgetător – Toate evenimentele se precipită şi sunteţi obligat să definitivaţi lucrările la care colaboraţi mai mult sau mai puţin direct. Plănuiţi atent o deplasare mai lungă.

Capricorn – Parcă sunteţi supărat pe toată lumea, în prima parte a zilei! Spre norocul dvs., starea de agitaţie se risipeşte odată cu veştile şi ofertele ce sosesc în mod discret.

Vărsător – Astăzi trebuie să credeţi în minuni! Fireşte, nu vă este uşor să treceţi peste inflexibilitatea unor persoane cu care veţi dialoga pe tema unor sume de bani.

Peşti – Veţi primi astăzi o serie de informaţii deosebit de utile în vederea rezolvării unor probleme personale. Veţi găsi soluţii pentru a adăuga o sumă de bani la buget.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Comentariu la comentarii (CCXI)
(Ioan Rortundu)
Lupta din PNL poate sfârşi prost pentru Botoşani
Ioan Rotundu
Mofturi de domnişoară
Românul şi Apropierea de LUMINIŢĂ
Cartofi călugăreşti
Afacerile lui Cristi Borcea s-au împotmolit la Botoşani
Comunicat de presă
Liceanul Pupeză, învingător peste patru judeţe
(Margareta NICHIFOR)
Abandonul şcolar este în creştere
Cheltuieli suportate de Ministerul Sănătăţii
Atelier nou la Grupul Şcolar Agricol Botoşani
„Mesajul meu antidrog”
Nu violenţa ne face mai puternici
Pâş, pâş şi-au luat zborul spre China
(Cârcotaşul)
Tinerii democraţi de la municipiu au echipă nouă
Ghiorghiţă şi Achiţei se visează în Parlamentul Europei
Vin fonduri europene pentru infrastructura din spitale
Huţuleac crede că 2007 Botoşanii vom fi asaltaţi de investitori
Democraţii râvnesc la controlul politic al CJ
Vosganian şi Câmpanu au descoperit că gândesc complementar
Ofertă avantajoasă
Mihail Sorbul se întoarce acasă
(Bianca ALBU)
Chiţcăitul lui Codreanu zgârie urechea lui Conţac
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă