Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Fapt divers
Sănătate
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Religie
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
13535
De la 07 Ianuarie 2003
106027995

Horoscop

  • 17 December 2008, 23:00
Berbec
O zi oportună pentru a vă pune în practică planurile dvs. îndrăzneţe. Totuşi, dacă doriţi să obţineţi sprijinul celor din jur, ar fi bine să fiţi ceva mai modest.

Taur
Este posibil să vă vină în casă nişte rude pe care nu le-aţi văzut de mult timp. Vi se propune să participaţi la o activitate socială. N-ar fi deloc rău să mergeţi.

Gemeni
Este posibil să primiţi o veste pe care o aşteptaţi de mai mult timp. Nu o luaţi drept bună, încercaţi stabiliţi veridicitatea ei. Sunteţi ca neatent şi puteţi încurca multe lucruri.

Rac
Va trebui să scă-paţi de rutină şi abia apoi să vă gândiţi încotro să o luaţi. În tot ceea ce faceţi veţi fi susţinut de familie, mai ales că sunteţi principala sursă de venituri.

Leu
Ca de obicei aveţi o mare încredere în tot ceea ce faceţi. De aceea, veţi reflecta şi la relaţia dvs. cu cei apropiaţi. Privirea cuiva vă sugerează ce este de făcut.

Fecioară
Familia contează enorm pentru dvs. De aceea problemele de ultimă oră le rezolvaţi cu gândul la perspectivele familiei. Strategia aleasă reprezintă o victorie asupra rivalilor.

Balanţă
Veşti neaşteptate, discrepanţe, în programul zilei. Totul trebuie verificat - de la informaţii până la condiţiile ce vi se impun – în cazul tranzacţiilor financiare.

Scorpion
Aţi dori să faceţi multe, dar nu vă puteţi aduna; gândul vă zboară cu uşurinţă şi aţi uitat de unde aţi putea porni. Singurul lucru este să vă ocupaţi de chestiuni mărunte.

Săgetător
Nu ar fi rău să fiţi mai maleabil şi să acordaţi mai multă importanţă unor probleme aşa zis trecătoare. Apar mici neînţelegeri cu partenerul dvs. de viaţă.

Capricorn
Astrele vă răsfaţă pe dvs., cei care lucraţi într-un domeniu de creaţie, în mass-media. Concurenţa rămâne la pândă, dar reuşitele nu pot fi trecute cu vederea.

Vărsător
Se anunţă o zi foarte încărcată. Va trebui să lucraţi fără încetare, pentru că nimeni în afară de dvs. nu poate face faţă situaţiei. Vă vin idei strălucite care aduc succes.

Peşti
Nu vă vine să credeţi ceea ce aflaţi despre un prieten. Sunteţi dezamăgit şi marcat în acelaşi timp. Fiţi mai realist şi mai planificat. Nu vă mai amânaţi treburile.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


800 de mii de euro pentru grupuri vulnerabile din Regiunea Nord-Vest
Voronin va propune un plan de autonomie regiunii transnistrene
Prima biserică românească ortodoxă în Aberdeen
Ştiinţa studentului la… examen
Caută partener dominant
Concert extraordinar cu Ştefan Bănică în Ajun
Cătălin Măruţă şi Andra petrec Revelionul în...
Problema deszăpezirilor s-a complicat, iar prefectul este supărat
Szente crede că ajutorul pentru mame este ca o frecţie la piciorul de lemn
Elevii de la Dobârceni l-au colindat pe primarul Flutur
Deşi PNG a sucombat, Ciuştea îl vrea resuscitat
Programare la colindat!
Colinde şi urături la Biserica „Sfântul Spiridon”
"Săptămâna omeniei"
Salarii obţinute pe calea proceselor
O tumoră ieşită din comun
Secretul lui Stolo
“Daţi un RON pentru Panteon”
ACADEMIA ROMÂNĂ - Fundaţia Panteonul României
Miniştrii viitorului guvern au fost nominalizaţi
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă