Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Aniversări
Comentarii
Pamflet
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi:
3275
De la 07 Ianuarie 2003
76473915

Horoscop

  • 18 January 2009, 23:00
Berbec – Aveţi tendinţa de a încerca să-i dominaţi pe cei din jur şi s-ar putea ca azi să daţi peste o persoană cu exact aceleaşi dorinţe. Cel mai diplomat va ceda şi va câştiga!

Taur – Descoperiţi că aţi fost înşelat de un bun amic şi tocmai de aceea nu vă puteţi manifesta sentimentele. Fierbeţi în suc propriu toată ziua şi vă răzbunaţi pe cei nevinovaţi.

Gemeni – Aveţi pretenţii foarte mari de la persoanele pe care le îngrădiţi şi care nu vă înţeleg, pentru că se aşteaptă să le ocrotiţi ca până acum. Vi se oferă pe neaşteptate bani mulţi.

Rac – Vă lăsaţi influenţaţi de părerile celor cu care vă sfătuiţi de obicei şi nu vă gândiţi cu nici un chip că ar putea avea unele interese. Cineva drag vă face o vizită de lungă durată.

Leu – Nu veţi face faţă noilor dvs. obligaţii, dacă nu acceptaţi să fiţi ajutat, să învăţaţi cum trebuie să vă organizaţi. Încăpăţânarea nu este bună tocmai când s-a ivit o promovare.

Fecioară – Vi se recomandă să fiţi mai diplomat de către o persoană lipsită de simţul măsurii şi care, culmea, depinde întru totul de dvs. Cumpăraţi lucruri inutile şi regretaţi.

Balanţă – Sunteţi apreciat pentru amabilitatea cu care răspundeţi la orice rugăminte, din partea oricui. Din păcate, familia apreciază mai puţin această calitate manifestată azi.

Scorpion – Vi se impune să acţionaţi cu interes mai mare şi să urmăriţi obţinerea unor informaţii de ultimă oră. Deoarece este implicată şi o persoană dubioasă, renunţaţi.

Săgetător – Nu v-aţi manifestat admiraţia pentru o persoană pe care ştiţi că nu o veţi mai întâlni, şi acum regretaţi. Sunteţi cooptat într-o activitate de anvergură şi cu viitor sigur.

Capricorn – Cu atenţii mărunte se păstrează relaţiile şi dvs. ştiţi lucrul acesta şi îl aplicaţi cu succes. Păstraţi armonia în casă şi faceţi concesii, mai puţin în relaţia cu un prieten. Vărsător – Aveţi abilitatea de a-i convinge pe cei din casă, dar fiţi prudent în relaţiile de la serviciu, unde sunt posibile surprize. Prea multă relaxare şi indiferenţă duc la greşeli.

Peşti – Discuţii aprinse sunt posibile în familia dvs. Vă temeţi de urmări, de capriciile persoanelor de sex opus. Este bine să rezolvaţi problemele financiare pentru că urmează mari surprize…


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


A umilit până şi umilinţa
Din nou încăierare pe gradaţia de merit
Tomograful duduie în plin
Amânarea programului de vaccinare, moartea sigură a acestuia
Vatra Dornei, staţiunea pensionarilor botoşăneni
Medicii tineri se feresc să lucreze în Spitalul de pediatrie
Criza economică îngheaţă investiţiile Primăriei Botoşani
S-a găsit salvatorul PRM la Botoşani
Bate Codreanu câmpii, sau rosteşte adevărul?
Să-l susţineţi pe Mihăiţă!
Jucăria lui Boc
Povestea tristă a pietonalelor botoşănene
Comunicat de presă
Filialele de partid din afara statului naţional - studiu recent lansat la Bruxelles
Fiul piroman
Drumuri judeţene înzăpezite
Mulţumiri de pe meleagurile canadiene
Noaptea târziu....
Comentariul comentariilor X
(Ioan Rotundu)
Oferă recompensă barosană pentru cine îi dă relaţii despre...
Baba Riza, secretara
Românul şi încă trei sărbători legale
Nu vrea şef!
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă