Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Economic
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Reportaje
Religie
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
16286
De la 07 Ianuarie 2003
93589071

Horoscop

  • 12 August 2009, 23:00
Berbec – Doriţi să vă deplasaţi în orice direcţie numai pentru a evita monotonia. Sunteţi simpatic, astfel încât veţi fi o companie foarte plăcută de cei cu care veţi pleca în excursie.

Taur – Iată o zi de bilanţ ce vă obligă să recuperaţi timpul pierdut cu problemele altora. Dar conjunctura este în avantajul dvs. Cu eforturi, rezolvaţi la timp situaţiile cele mai dificile.

Gemeni – Dimineaţa relaţiile cu partenerul de viaţă sunt cam tensionate fără a exista un motiv anume. În câteva ore totul va reintra pe făgaşul normal. E posibil să ajungeţi la un compromis avantajos.

Rac – Zi favorabilă pentru a obţine avantaje. Veţi fi atât de convingător, încât lumea se va opri să vă asculte, ca la spectacol. Este un moment prielnic pentru o întâlnire cu autorităţile.

Leu – Aţi dori cu tot dinadinsul să faceţi o călătorie, dar cum totul vă este potrivnic, v-am sfătui ca deocamdată să o amânaţi. Încercaţi să faceţi totul de unul singur, colaborările nu vă avantajează.

Fecioară – Pentru dvs. telepatia şi veştile sunt ca sarea în bucate. Cel puţin în prima parte a zilei staţi ca pe jar pentru a afla dacă proiectele dvs. teoretice îşi vor găsi o finalitate practică.

Balanţă – Abordaţi cu eficacitate şi curaj o problemă plictisitoare. Veţi sfârşi prin a face o obsesie din muncă şi riscaţi să vă stresaţi şi dvs. şi pe cei din jur.

Scorpion – Veţi avea o întâlnire sau ceva de rezolvat cu unul dintre părinţi. Discuţia va evolua conform dorinţei dvs., ceea ce vă va ameliora simţitor starea de spirit. Nu daţi atenţie provocărilor!

Săgetător – Dacă veţi reuşi să faceţi drumul pe care vi l-aţi propus, dacă nu vă interveni ceva chiar în ultima clipă, cu siguranţă vă veţi simţi excelent. O veste vă va stârni uimirea.

Capricorn – La serviciu sunteţi încăpăţânat şi colaboraţi cu greu cu colegii. Fiţi mai flexibil şi mai degajat! Seara, s-ar putea să suferiţi o dezamăgire sentimentală. Acceptaţi ajutorul prietenilor!

Vărsător – Este cea mai bună zi a lunii pentru a vă pune în valoare munca. Luaţi iniţiative! Cu mai multă grijă acordată detaliilor şi o mai bună organizare, veţi ajunge repede departe.

Peşti – În loc să vă angajaţi cu şeful dvs. într-o luptă lipsită de izbândă, concentraţi-vă mai bine asupra responsabilităţilor pe care le aveţi. În loc să vă puneţi pe primul plan, mai ascultaţi-i pe ceilalţi.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Kalman Miszei, pionul otrăvit, porunceşte liberalilor
Ce caută Lupu la Moscova? De ce nici măcar un lider de la Chişinău nu vine şi la Bucureşti?
Lupu nu este la Moscova ci la o alta capitala „prietena » Bucurestiului: Budapesta !
Micuţă violonistă, premiată la “Canadian Music Competition”
Adormirea Maicii Domnului, sărbătoare legală începând de anul acesta
Ursitoarea lui Ţibu
D’ale miliţienilor
Adevărata Românie (IV)
hergheliile de pe Vf. Curcubăta curva prezidenţială
Primăria Botoşani este datoare la societatea de salubrizare cu 1.200.000 lei
Cu ţiganii se cheltuiesc bani mulţi, dar rezultate ioc
Liberalii pregătesc o conferinţă judeţeană grandioasă
Iavorenciuc vrea ministere mai puţine
Sorescu revine în tabăra liberală
Şi maţele au preţul şi rostul lor!
Din cauza colegilor beţivani, profesorii vor fi testaţi psihologic
Bigotismul i-a tâmpit pe unii părinţi
Se preconizează obligativitatea absolvirii liceului
Apicultorii nu pot beneficia de subvenţii decât prin interpuşi
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă